Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan dobott ki a nő?
"Olvasd végig figyelmesen azt a 4 sort, amit a kérdésed alatt leírtál, és próbálj rájönni, hogy miből derül ki, hogy kamu a sztori."
Mivel nem kamu, nem derül ki belőle ilyesmi. max. az derül ki h sivár az életed de az a te kamut kiáltásodból.
"Vagy hagyta magát aztán utána dobott ki? :D"
Igen az történt.
Ha felpofozott volna akkor feljelentem.
"nő aki nem tudja, mit akar."
Pontosan tudja. Nem akarta, hogy letapizd
"Szerintem igazságtalan volt, mert én betartottam a szavam. Szerintetek?"
Szándékosan hozok fel valami durván extrém példát, de remélem, az analógiát érteni fogod.
Képzeld el azt a helyzetet, hogy te azzal a kéréssel / kikötéssel mész fel egy nőhöz, hogy ha netalán többet iszol a kelleténél, és kissé elveszíted a fejed, akkor se szexeljetek óvszer nélkül, amire ő rábólint.
Aztán tényleg nem szexeltek óvszer nélkül, - vagy éppen sehogy, - de amíg alszol, egy hirtelen mozdulattal feltol egy kígyóuborkát az ánuszodba.
Ez most akkor szerinted teljesen rendben lenne, mivel te csak annyit kértél, hogy ne szexeljetek óvszer nélkül, ő pedig betartotta a szavát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!