Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan dobott ki a nő?

Figyelt kérdés
eljátszottam neki a titokzatos férfit. Erre fejébe vette, hogy felcsal magához, leitat s kiszedi belőlem a titkaimat. Egy kérése volt csak: ne tapizzam részegen. Ebbe készségesen bele is mentem. Felmentem hozzá, kezembe adta az első pohár bort. Erre én odaléptem hozzá, letettem a bort az asztalra, s színjózanul alaposan végigtapiztam. Erre kidobott. Szerintem igazságtalan volt, mert én betartottam a szavam. Szerintetek?
2019. júl. 18. 12:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Olvasd végig figyelmesen azt a 4 sort, amit a kérdésed alatt leírtál, és próbálj rájönni, hogy miből derül ki, hogy kamu a sztori."

Mivel nem kamu, nem derül ki belőle ilyesmi. max. az derül ki h sivár az életed de az a te kamut kiáltásodból.

2019. júl. 18. 13:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Alaposan végigtapiztad? Azt hogyan ha nem hagyta magát? Vagy hagyta magát aztán utána dobott ki? :D
2019. júl. 18. 14:52
 13/20 anonim ***** válasza:
Én még fel is pofoztalak volna
2019. júl. 18. 14:55
 14/20 A kérdező kommentje:

"Vagy hagyta magát aztán utána dobott ki? :D"

Igen az történt.

Ha felpofozott volna akkor feljelentem.

2019. júl. 18. 14:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor végülis ő alázott meg téged. Sajnos van ez így, majd kihevered.
2019. júl. 18. 15:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem az első nő aki nem tudja, mit akar.
2019. júl. 18. 15:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"nő aki nem tudja, mit akar."

Pontosan tudja. Nem akarta, hogy letapizd

2019. júl. 18. 16:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem akarta h részegen tapizzam. S ezt nem is tettem.
2019. júl. 18. 16:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem igazságtalan volt, mert én betartottam a szavam. Szerintetek?"

Szándékosan hozok fel valami durván extrém példát, de remélem, az analógiát érteni fogod.

Képzeld el azt a helyzetet, hogy te azzal a kéréssel / kikötéssel mész fel egy nőhöz, hogy ha netalán többet iszol a kelleténél, és kissé elveszíted a fejed, akkor se szexeljetek óvszer nélkül, amire ő rábólint.

Aztán tényleg nem szexeltek óvszer nélkül, - vagy éppen sehogy, - de amíg alszol, egy hirtelen mozdulattal feltol egy kígyóuborkát az ánuszodba.

Ez most akkor szerinted teljesen rendben lenne, mivel te csak annyit kértél, hogy ne szexeljetek óvszer nélkül, ő pedig betartotta a szavát?

2019. júl. 18. 16:50
 20/20 A kérdező kommentje:
Noshát ez attól függ hogy volt e óvszer a kígyóuborkán. Amúgy az én nőm (nem ez egy másik) nem csak betolta nekem a kígyóuborkát, de utána még térdel beljebb is rúgta. Úgyhogy ez rossz példa volt.
2019. júl. 18. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!