Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jogosan dobott ki?
Az első négy sor blabla nem kell.
Megcsaltad a barátnőd. Szerinted jogosan dobott ki?
En az aggodast megertem en is lehet adtam volna neked egyet. A videoert a fejrdgez vagtam volna a cuccaid es baseball utovel kergettelek volna ki a hazbol.
A megcsalas a legundoritobb dolog a vilagon... Teljesen jogosan dobott ki orulj,hogy nem Verte be a fejed.
18/L
Az, hogy levert kettőt, nem jogos egyáltalán. Egy emberbe legyen már annyi intelligencia, hogy nem erőszakkal oldja meg a problémákat. Veszekedjen, ha úgy jobb, kiabáljon, de ne alkalmazzunk erőszakot.
Az, hogy megtudta, hogy meg is csaltad és ezek után kirakott teljesen jogos! Mert benned meg legyen már annyi intelligencia és tartás, hogy nem iszol annyit hogy kiessenek dolgok és ne csinálj hülyeséget!
Hogy a barátnődnél van e esélyed békülni mi nem tudhatjuk, nálam nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!