Jogosan dobott ki a tulaj ? Többi lent.
Ki kell költöznöm az albérletből, ugyanis a tulaj felmondta a szerződésemet.
Igazából lehet én se maradtam volna sokáig, tanulmányok elvégzése után, azaz pár hónap múlva lehet mentem is volna máshova, mert hát voltak bajaim a lakással, de picit rossz szájíze van ennek a történetnek, hogy ki lettem hajítva, mint macskát szarni.
Tekintve, hogy a rezsit, lakbért mindig tisztességesen fizettem, sosem csúsztam a fizetéssel, soha nem rendeztem bulit, nem hoztam fel kurvákat, soha, azaz SOHA nem hangoskodtam, zenét és filmet kivétel nélkül mindig fülessel hallgattam. Sosem ittam, nem is cigizek.
A probléma az volt, hogy nem takarítottam kellően a tulaj szerint. Ebben lehet igazság, takarítottam, de nem eleget.. Többi embernek az a mentsége, hogy ők keveset vannak itt.
De akkor ennyi erővel én meg számonkérhetném a tulajon, hogy többször előzetes bejelentés nélkül jött fel a lakásba, ilyet én nem láttam a szerződésben, hogy ezt szabad.
Nem ok azonnali felmondásra.
Felmodhat, de a felmondási időt betartva.
Egyébként nekem van egy olyan érzésem, hogy már hónapokkal ezelőtt is (3-4 hónap kb. ) ki akartak tenni, csak még úgymond hagytak időt nekem és valószínű most szakadt el a cérna náluk.
Nem mondanám magam jó bérlőnek, szerintem középkategóriás vagyok, de biztos van olyan, aki meg nem fizet rendesen, ilyen szempontból én megbízhatónak tartom magam.
Sosem buliztam, most képzeljük el, ha valaki mondjuk heti bulikat tartana az albiban, milyen disznóól lenne, sokkal nagyobb, mint amit én hagyok magam után. Hangos meg abszolút nem voltam.
Nem igazán ellenőrizhetné, ha nem állapodtok meg benne előre. Éppen azért adja ki a lakást, mert arra az időre a tied, te használod, nem ő.
Takarítani meg úgy takarítod, ahogy akarod. A lényeg, hogy amikor visszaadod, rendet és tisztaságot hagyja magad után és amit kárt okoztál kifizesd.
Szerintem egy elkényeztetett ember a főbérlőd, passzív jövedelemből ellustálkodja az idejét és azt hiszi, körülötte forog a világ. Én rég felmondtam volna a helyedben.
Volt főbérlőm szerint egy álom, hogy mindig időben fizetem a bérleti díjat, ez nem mindenkire jellemző, meg kéne becsülni. Nagyon fog koppanni az ilyen elkényeztetett, luxushoz szokott fószer, mint a főbérlőd, mert nem mindig fog körülötte forogni a világ és nem mindenki fogja őt körbeugrálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!