Kőbánya-felső, bánya utca környéke mennyire gázos környék?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy albérletet jöttem nézni a Bánya utcába. Viszonylag szépnek láttam a ház környékét, de gondoltam körbe sétálom, és igazából mindenféle arcot látok. A leszakadt csövestől a teljesen kulturált fazonokig. Kőbánya-felso állomás kornyeke viszont elég ijesztő és szemetes, és hallottam jót is, rosszat is már róla. Lakni errefelé, tömegközlekedni, sétálni nappal/este mennyire gázos?
28F
ma 13:48
1/4 anonim válasza:
Budapestre, BÁRHOVÁ, ALAP, a gázspray/gázpisztoly!
2/4 anonim válasza:
Kőbányán élem 30 évig, a vasútállomás környéke mindig gáz volt. Most még talán egy fokkal jobb, mint régen, de összességében undorító. A Bánya utcát nem tartom annyira gáznak, főleg a Szent László tér felőli végét. Tömegközlekedés jó, ott jár a villamos, buszok, vannak bevásárlási lehetőségek. Láttam már rosszabb helyet is. Az az utca viszonylag csendes. Ha a lakás tetszik, jó árban adják ki, én kivenném.
3/4 anonim válasza:
Menj el este is, és meg fogod látni.
Mivel hamar sötétedik, hamarabb kiderül, mintha nyár lenne.:)
4/4 A kérdező kommentje:
A lakás jó, de a környék őszintén szólva nyomasztott. Ezért hezitálok, de még megnézek pár lakást (Zugló, VII. ker, Bikás). 😅 Köszi az eddigi válaszokat
ma 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!