Szar, mégis milyen lenne? Mik ezek a kérdések itt állandóan? Kőbánya, Csepel, nyócker és társai soha nem lesznek jó környékek, nincs ilyen, hogy majd olcsón bevásárolsz jó lakásból.
Egyre szarabb a cigány- és csöveshelyzet, egyre több olyan helyet is ellepnek, ami pár éve még jó volt, pl. Kelenföld vagy Óbuda. Nem pont ezek a hagyományosan is szar környékek fognak feljavulni.
2023. aug. 1. 09:24
3/7 anonim válasza:
Téglagyárdűlő ipatelep, nem is nagyon vannak ott lakások. Leszámítva a Tárna utcai cigány telepet.
2023. aug. 1. 13:39
4/7 anonim válasza:
10.kerületi lakos vagyok, de én nagyon jól érzem itt magam nem látom ellepve cigánnyal. Persze vannak rossz részei, de szerintem jó.
2023. aug. 1. 13:54
5/7 anonim válasza:
CCC
2023. aug. 1. 20:33
6/7 anonim válasza:
Szerintem is általánosítás azt mondani hogy cigányok vannak mindenfele. Itt lakom. Csepel, nyócker, Pesterzsébet sokkal rosszabb. Sőt amit feljebb is írnak, Óbuda/Újbuda egyre rosszabb, na ott látványos a változás. Prolik vannak azt aláírom, de azok mindenhol. Szerintem egy rossz hírű helynek igenis van esélye a javulásra és Kőbánya már most is ég és föld a korábbi állapotokhoz képest. Van még hova fejlődni de alakul a dolog. Sok a zöld, közel a belváros, jó az infrastruktúra. Nem kell leszólni.
2023. aug. 1. 23:01
7/7 anonim válasza:
Azért túl démonizálni sem kell a budai oldalt.
Tény, hogy ott több a csöves, hiszen az alapból csóró pesti kerületekben kitől kéregessenek. De azért a lakosság alap összetétele, anyagi helyzete érezhetően magasabb színvonalat képvisel mint a pesti külső kerületek. Ezt nem sértésként mondom, simán csak tény, hogy ezek mindig is "proli" munkáskerületek voltak és hacsak valami csoda nem történik nem is fogják utolérni a város jobb részeit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!