Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakás 11 milliórt a 8.kerületb...

Lakás 11 milliórt a 8.kerületben megérte?

Figyelt kérdés

Vettem egy 26m2

5 méteres belmagasságú lakást rokonoktól a 8.kerületben Tömő utcában

A lakást egy 82 éves távoli rokonom lakta,miután elhunyt az örököseitől megvásároltam a tulajdoni hányadokat összesen 11 millió forint értékben.

Ez egy 1. Emeleti régi tégla lakás, körfolyosós.

A lakás belülről teljes felújítást igényel,kívülről az állapota korának megfelelő ,illetve a lakóközösség "vegyes".

Szerintetek megérte?

Évek óta nem követem annyira az ingatlanpiacot,arra gondoltam,hogy lassan felújítgatom utána pedig kiadom a lakást.

2023. ápr. 23. 13:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%

[link]

Itt vannak a tömő utcai eladó ingatlanok, nézd meg őket és azokhoz viszonyíts.

2023. ápr. 23. 13:51
 2/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Különben először az volt az elképzelésem,hogy befektetésnek csak 50%-os tulajdoni hányadot vásárolok be.

Aztán elkezdtem magamat bevásárolni, utána pedig a többi örökös keresett meg.

úgyhogy végül 1/1 tulajdoni hányadomba került.

Nem tűnt nagy összeggnek.

2023. ápr. 23. 13:59
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

A "vegyes" lakóközösség az mit jelent? Tehát a kapualjban ott bandázik a Rézműves család, a kukatárolóban lakik életvitelszerűen egy hajléktalan, és a közös lépcsőházban a szétdobált drogos tűk fölött össze van firkálva a fal?

Ha normális ember betenné a lábát az épületbe, akkor modern állapotba hozatal után jó ötlet az albérlet, mert közel van a Semmelweis Egyetem, Ludovika egyetem és Klinikák metrómegálló is.

2023. ápr. 23. 14:00
 4/27 A kérdező kommentje:

"A "vegyes" lakóközösség az mit jelent? Tehát a kapualjban ott bandázik a Rézműves család"

Nagyjából ezt igen.

Drogosok, hajléktalanok nincsenek.

De a kapualjban néhány ottlakó Rézműves család szokott, "proli" magyarokkal kőbányait és Rákóczit inni.

Hozzáteszem normálisak,csak valamiért ott bandáznak.

Köszönnek.

már megismernek mikor megyek a lakáshoz

2023. ápr. 23. 14:07
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

a Tömő utca egy ikonikus hely...ez persze nem jelent semmit, ott is élnek emberek.

Ami tetszik a lakásban, hogy öt méter belmagasságú..ez a lakószoba esetén azért jó, mert lehet építeni egy háló galériát, ottani szundikálásra, lent nagyobb lesz a hely..a Kőris utcában láttam néhány megoldást..

Ahol meg nincs értelme galériázni, ott 2.50 magasságában csináltatsz egy hőszigetelő álmennyezetet. A fűtés hamar megtérül. A felső lakó az első télen észreveszi, mert jéghideg lesz a padlóköve.

Ha ezermester vagy, akkor megérte...persze tudni kellene a víz, és csatornavezetékek állapotát...sőt a villany, gáz is fontos.

Ezek lassanként cserélhetőek, de ha televagy pénzzel, akkor egy felújítás keretében egyszerre mindent.

2023. ápr. 23. 14:09
 6/27 A kérdező kommentje:

"Ha ezermester vagy, akkor megérte...persze tudni kellene a víz, és csatornavezetékek állapotát...sőt a villany, gáz is fontos."

Szerintem a 60as évek óta erre a lakásra nem volt költve.

Régi héra cserépkályha,a vízvezetékeket látatlanba azt mondom,hogy a teljes lakásban cserélni kell

(biztos toldózva foltozva lehet)

Villany,van egy maszek villanyszerelő ismerősöm már megbeszéltem vele,hogy májusban átnézi a lakás villanyhálózatát és csinál majd egy árajánlatot

2023. ápr. 23. 14:23
 7/27 A kérdező kommentje:

Különben már néhányszor fordultam az utánfutóval, néhány utánfutónyi sittet elvittem a lakásból.

A cserépkalyhára az egyik kollégám már bejelentkezett,hogy bontás fejében ő elvinné.

2023. ápr. 23. 14:31
 8/27 A kérdező kommentje:
A pontos belmagasság 5,2 méter.
2023. ápr. 23. 14:32
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

a hátrány előny is...a vízvzetéket a legmodernebbre cserélheted, csak a régi hálózatra kell jól, ügyesen csatlakozni.

Ahogy olvasom, nagy munkába kezdtél. Arra különösen ügyelj, hogy bárki beszól, bunkón leszól, te halkan, kedvesen válaszolj...nagyon hamar megkóstolnak...ez pigmenttartalomtól független...az általatok összekoszolt közös területen takaríts, nehogy ez is probléma legyen

2023. ápr. 23. 17:12
 10/27 anonim ***** válasza:
29%
9: Mi ez a leszólás dolog? Hogy jön idE?
2023. ápr. 23. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!