Mennyit ingázol a munkahelyedre, megérte?
Pl ismerősöm csepelről (csúcsban), utazik napi 2-2 órákat a melóhelyére és haza.
Én maximum 30-40 percet ingáznék, és már ott is idegesítene a tudat, hogy ennyit eltöltök utazással a szabadidőmből.
40 percet utazom 35 km-ről zónázóval napi 2x, azaz összesen oda-vissza 80 percet, + 15 percet a városban
Ellenben amikor Budapesten laktam, akkor a Blahától eljutnom A XI.Péterhegyi útra, közel másfél óra volt 2x, azaz oda-vissza napi 3 óra.
Megérte e?
Nyilván, különben nem csináltam volna.
Egy ideig Szolnokról ingáztam kocsival Pestre, Dunakeszire, Vecsésre.
Az idő nagyban függött a forgalomtól, időjárástól, balesettől, SzűzMária színe változásától. De 50 perctől 2,5 óráig (egy út) terjedt.
Megérte, mert anyagilag jó volt. Fizikailag nagyon fárasztó volt, de fiatalon lehetett nyomni. Ez 10 éve volt. Azóta max 20-25 perc az út, sokkal kényelmesebb. De valamit valamiért.
Nekem 25 perc busszal, páromnak 10 perc kocsival.Jàrhatna busszal ingyen, de akkor nem tudna hamarabb meglépni, na meg bàrmi baj van akár a gyerekkel, akàr a hàzban van valami, szinte rögtön itthon van.
(messze Bp.-től, falun élünk)
De volt olyan, hogy a Jóreménység fokàt megkerülve jàrtam dolgozni, egész Màtrát körbebuszozva.
Na azt feladtam, alig voltam itthon.
Céges busz hoz-visz 20 km távolságba, átlag fél óra, teljesen jó!
Persze attól is függ, hogy hol és milyen körülmények között, például néhány km-ért 30-40 percet ülni a dugóban tényleg bosszantó, ilyenkor biciklivel sokkal jobban megérné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!