Mennyit ingázol a munkahelyedre, megérte?
Pl ismerősöm csepelről (csúcsban), utazik napi 2-2 órákat a melóhelyére és haza.
Én maximum 30-40 percet ingáznék, és már ott is idegesítene a tudat, hogy ennyit eltöltök utazással a szabadidőmből.
Páromat is hoznà-vinné céges busz, de mint írtam, így sokszor már 2 előtt látom, hogy áll be a garázsba, este meg van hogy 3/4 10-kor már hallom hogy nyitja a kaput...
Néha lecseszik őket, hogy ne lépjenek meg hamarabb, 1 hétig betartjàk, aztàn megint nem :)
Benzint ugyan nem fizetik, busz ingyen lenne, de sokkal biztosabbnak érzi magàt az ember ha nincs buszhoz kötve.
De Pesten én nem közlekednék kocsival, mert az rengeteg idő.
Laktam huszonévesen Pesten, hamar megtanultam, hogy rémàlom dugóban ülni.
Viszont a napi 2 óra buszozàst oda-vissza/kocsikázást nem vàllalnàm újra.
2x bő 1 óra (26 km)
Megérte, mert így sokkal jobb a fizum. Plusz van napi 2x1 órám hódolni kedvenc hobbimnak, az olvasásnak, vagy pedig reggel elolvasom addig a híreket, e-maileket, hazafele meg csak nyomok valami zenét, hátradőlök és kicsit lezárom a napot magamban. Nekem jól esik, hogy van átmenet az otthonom és a munkahelyem között, furcsa lenne úgy hazaérni, hogy pár perce még melóban voltam, és még mindig azon kattog az agyam.
Az a része nem tetszik, hogy 1 órával korábban kell kelnem, mint a munkatársaimnak (rajtam kívül mindenki helybéli), de ez van. Cserébe engem könnyebben elengednek délután, hogy elérjem a vonatom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!