Meglévő falak utólagos szigetelése injektálással?! Akik csináltattak már ilyet vagy hasonlót! Mik a tapasztalataitok? Megérte? Megszűnt a vizesedés?
Van ismerősöm, aki ilyesmivel foglalkozik - de ő a másik módszert, a fémlemez bepréselést csinálja.
Megszűnik a vizesedés utána.
A legolcsóbb és legbiztosabb, az alsó sor tégla -szakaszos- kiverése és két réteg kátránypapír behelyezése, majd kiékelt visszafalazása.
Kb. 20-25 éve csináltam meg magamnak és azóta is hibátlan.
Fillérekből meg van így az egész ház vízszigetelése, a következő 50 évre.
Így is van!
Nem dobálóztam én sem a milliókkal amikor pár ezresből is megoldható volt.
Köszönöm szépen a válaszokat. Higgyétek el, nekem nem az a lényeg, hogy sokba kerüljön :), hanem az, hogy jól legyen megcsinálva. Az valószínű, hogy én nem tudom megcsinálni. Életemben nem csináltam még ehhez hasonlót sem és nem szeretném elrontani.
Annak nagyon örülök, hogy ti ilyen ügyesek vagytok.
Tudtok javasolni módszert, amellyel "potom pénzből" vagy "pár ezresből" meg lehet oldani? És pontosan hogyan?
Nagyon örülnék, ha emberbarát áron lehetne megoldani a problémát és hatékonyan.
Várom a javaslatokat, ötleteket!
Vettünk egy régi házat, amit korábban körbeinjektáltak, megmérettük a falnedvességet, jó volt.
Ettől függetlenül körbevágattuk, mert mindegyik szakember azt tartotta biztosabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!