Vennétek olyan budapesti, földszinti garzont, aminek vizesedik a fala?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jártas az ilyesmiben, de befektetésnek szeretnék egy lakást. Mennyire gáz, ha vizesedik a fal? lehet vele valamit kezdeni? Ez minden földszinti, ill, felső emeleti lakásnál bekövetkezik egyszer? Amikor megtekintem a lakást, mikre érdemes figyelni?2021. jún. 17. 23:26
1/9 anonim válasza:
Vizesedo falut ne vegyel.
Foldszintit ne vegyel,mert a pince rendszerint azik es peneszedik. Az eletveszelyes.
Ne vegyel foldszintit.
2/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag használhatatlan a lakás. Minek tennél ebbe sok tíz millát? Kidobott pénz
3/9 anonim válasza:
Ez mitől lenne befektetés, hogy elértéktelenedő és nem hasznosítható ingatlant veszel? Gondolom olcsó és csak erre van pénzed, de hülyeséget ne csinálj.
4/9 anonim válasza:
Vizesedő fal kizáró ok legyen a vásárlásból... ha vizesedik, penészedni is fog, ami nem csak esztétikailag gond, de egészségtelen is.
A vizesedés miatt valószínűleg salétromos is, ami pedig a fal szerkezetét teszi tönkre.
A rossz szigetelés javítási költsége lehet az ingatlan értékét is meghaladja, nem szabad megvenni.
5/9 anonim válasza:
Emeleten sem vennék lakást olyan házban, ahol a földszinten vizesednek a falak.
6/9 anonim válasza:
Ritka esetben előfordulhat, hogy könnyen megszüntethető a vizesedés, de ezt csak valóban gyakorlott szakértő tudja megállapítani.
7/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Szia
A befektetés esetében arra figyelj hogy hol van helyileg.
A vízesedés komoly probléma lehet, ahogy az előttem lévők már írták.
Kisebb vízesedésel egy komolyabb automata szellőztető rendszer ma már megbirkózik.
Persze ez plusz költségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!