Budapesten az 1910 körül épült házakban megéri földszinti lakást venni? Honnan tudom h vizesedik-e ha mondjuk nem rég volt kifestve a lakás?
Melyik 100 éves lakás ne vizesedne már .Ez alól talán a Velencében a vizben állók nem ,és mégis lakják .
Ennyit érdemes áldozni rá,mások meg csak koptassák a lépcsőket .Ilyenkor befurkálnak a falba,és azonnal látszik a tégla szinén is .
Az volt s kérdésed, hogy megéri-e földszinti lakást venni. Többen is azt válaszoltuk, hogy nem éri meg. Ha tudod, hogy úgyis megveszed, akkor minek kérdezed? Hogy aztán lepontozhasd a válaszadókat, akik nem a te kedved szerint válaszoltak?
Én sem vennék ki földszinti lakást, sem udvarit, sem utcait. Nem is tudom, melyik a rosszabb :-( Én ilyen gangos házban lakom, 2. emeleten, lift nélkül. De még ez is ezerszer jobb, mint a földszinten lakni.
Vizesedik. Dohos. Penészes.
Lépcsőháztól és hátsó lépcsőtől függően átjáróház.
Sokan oda seprik le a folyosóról a port.
Oda dobálják le a csikket.
Ott labdáznak a gyerekek, stb.
Kirakják a lomot. Kerülgetheti az ember.
Városrésztől függően ott lakik a legtöbb cigány, esetleg még az elsőn.
Ha udvari, azért nem tud szellőztetni.
Ha utcai, azért nem. Akkor odaszarik a kutya az ablak alá.
Soroljam még?
Ja, hogy valami szerencsétlen vidékről költöző diáknak akarod kiadni, akinek fogalma sincs a pesti létről...hogy aztán mondhasd, hogy mit képzel a bérlő, mennyi baja van?!
"Honnan tudom h vizesedik-e ha mondjuk nem rég volt kifestve a lakás?" Onnan, hogy majd szépen elkezd leperegni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!