Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csak azok az aktívak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak azok az aktívak jönnek be akik kihasználnak és csak magukkal törődnek?

Figyelt kérdés
Aki szex közben se figyel hogy nekem jó. PL a barna bőrű fiúk. Más is így van?
2022. jún. 10. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki pedig odafigyelne, érzéki,stb, azon általában röhögnek, lúzernak tartják. Sajnos ez a tapasztalat és az,hogy az önzőség itt is nagy, akár az élet egyéb részén.
2022. jún. 10. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Helyes, csináld csak! Lassan úgy sem lesz más, mert le sem sz@rjátok!
2022. jún. 10. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre furán hangzik, de tényleg létező hisz te is itt vagy.

Szeretsz Szenvedni.!

És az önsajnálat méz édes nektárját nyalogatni.

2022. jún. 10. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Keress uni meleg, vagy uni biszex férfit. Még motilvált is a kölcsönösségre. Itt vagyok pl én.
2022. jún. 10. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik, hogy így viselkedik veled mert szertsz alárendelt lenni, akkor ez oké. Ha pedig zavar, hogy csak ilyen srácok jönnek be és valaki olyanra vágysz aki törődni is fog veled, akkor pedig eléggé alacsony lehet az önbecsülésed és ezert kerülsz bele ilyen kapcsolatokba
2022. jún. 11. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!