Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak szexelni akart azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexelni akart azok alapján amit mondok ?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy srácnál segítettem neki a ház körül mert sajnáltam hogy egyedül van. Tegnap előtt rendesen beszélgettünk, meg még tegnap is de ma meg már se szó, se beszéd. Pedig tegnap megdicsért, hogy jól nézek ki. Meg próbáltam vele pasikról beszélgetni mint a barátok, de azt mondta hogy ne ijesztgessem. (Mert mondtam neki szeretnék pasizni kicsit).

Meg rákérdezett arra is hogy haza értem-e. Később este szintén jót beszélgettünk.

Ma csupán annyit kaptam írásban: helyes - helyes.

De ez a srác már korábban eltűnt és rám írt ha jól emlékszem szerdán ismét, hosszú idő után.

2021. aug. 15. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Kérdezd meg tőle.

Lehet csak elfoglalt

2021. aug. 15. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem lehet, hogy hetero? Csak egy kósza ötlet...
2021. aug. 15. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem hinném hogy szexelni akart volna.
2021. aug. 15. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Neked ez lehet oké ez a kérdés,

De szerintem nagyon bonyolult.

Jobban ki kéne fejtened hogy érdemi választ kapj.

2021. aug. 15. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem csak fél. Nincs tapasztalata szex terén. Így csinálná, de nem mer kezdeményezni személyesen.
2021. aug. 15. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Lepattintotta a pasi témát, és mondta hogy ne ijesztgesd. Nekem ez arra utal, hogy nem érdeklik a pasik. Lehet ezért tűnt el...
2021. aug. 15. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem az 1-eske adta meg a legegyszerübb és leg kézenfekvöbb megoldást.
2021. aug. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!