Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján döntitek el, hogy akartok-e szexelni az adott férfival?
Figyelt kérdés
2020. febr. 20. 20:48
1/18 anonim válasza:
Hogy szerelmes vagyok-e belé. :)
2/18 A kérdező kommentje:
Azige, gyakorlatilag bemondtad a frankót. Csak ám nem hiszem el.
2020. febr. 20. 20:54
3/18 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek.De ha nem is szerelem,vonzalom mindenképpen.
4/18 anonim válasza:
Viccesek ezek a kérdező típusok
"Felteszek egy kérdést és ha nem azt a választ kapom amit én a kis buksimba kigondoltam, akkor jól leszólom az illetőt mert ellent mondott az én elképzeléseimnek"
Most komolyan... Ennek mi értelme?
5/18 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért kell mindenben az értelmet keresni.
2020. febr. 20. 20:57
6/18 anonim válasza:
Benyúlok a gatyájába leellenőrzöm megfelelő e a méret.
7/18 A kérdező kommentje:
Milyen jogon nyúlsz be más gatyájába? Ha a bugyiba nyúlnak be, az persze már zaklatás.
2020. febr. 20. 21:12
8/18 anonim válasza:
Az alapjan, hogy vonzodom-e hozza
:)
9/18 anonim válasza:
Vonzódok-e hozzá, el tudnék-e vele képzelni komolyabbat vagy legalább van annyi intelligenciája, hogy diszkréten kezelje ami kettőnk között történik.
Fontos, hogy megfogjon valamivel ami kiváltja a vonzalmat.
Bármi lehet... megjelenés, stílus, kommunikáció, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!