Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok, miért gáz idősebb (30+) férfival szexelni?
A tízen huszon évesek se figyelnek rátok , csak szexelni akarnak.
Egy 30+ pasinak van tapasztalata, elég potens még , jó esetben van saját lakása vagy albérlete és keresete. Vagyis nyugodtabb a környezet és több jobb ajándékot vehet .
Mi a kérdés? Nem gázabb. Szokták is csinálni.
30/F
Mert az a rend ha inkább csak par évvel idősebb a partnere!
f
#1 egy szóval nem mondtam hogy qrvak. Annyi érzelmet mint egy 14-20 közötti srác amit bele tud adni arra bárki képes . Az ajándékot kedvessegbol írtam nem honorárium ként. A kérdésemet egy mai beszélgetés ihlette amit egy iskola mellett hallottam . Kb 15-16 körüli fiatalok arról beszélgettek hogy ki kivel mikor , ki miért ciki, és hogy x milyen ajándékot kapott....
És őszintén amit hallottam azt én is bármikor megadnám egy olyan felületes sekélyes kapcsolátért amiről azok a lányok beszélgettek és amit csinálnak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!