Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik nap találkoztam egy férfival, aki 22 évvel idősebb mint én, roma származású, de nagyon vonzó. Mellette ottvan a párom is. Mi lenne a legjobb megoldás?
Kiakasztó, hogy mi van velem. Jelenleg van barátom, de nem mennek úgy a dolgok ahogyan kellene.. Úgy érzem kiszerettem belőle..
Hihetetlenül tetszik a férfi, intelligens és tisztelettudó. Annyi a bökkenő, hogy en 18éves vagyok, ő pedig 40. A származása nem éppen zavar. Találkozáskor nem történt semmi, csak beszélgettünk. Mit tennétek?
Az egy dolog, hogy neked tetszik az illető, de mi a garancia arra, hogy ez az érzés kölcsönös? Nem írtál sehol se egy utalást se, hogy lenne valami a levegőben, így akár azt is lehetne mondani, hogy az ő jelzéseit félreérted.
Legalábbis attól, hogy egy férfi intelligens, tisztelettudó egy lánnyal, az még messze nem jelenti azt saját tapasztalataim alapján, hogy akarna bármit is.
Miért kell valakit elítélni azért mert roma?Roma férfi a párom már 9éve...Nem putriban élünk..stb
Tedd azt amit jónak gondolsz!
#8: Hidd el,a legkevesebb probléma az,hogy roma.
Az annál inkább probléma,hogy a kérdező egy kislány,aki egy apja korú palival ismerkedik,mindezt pedig az tetézi,hogy érzelmileg már megcsalta a barátját. Nem lenne képem tükörbe nézni.
#9: Nyugi, ez a kapcsolat aakor is ugyanolyan gáz lenne,ha szingli lennél. Mert még mindig egy 18 éves kislány vagy,ő meg az apád lehetne.
Most őszintén, mit képzelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!