Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak kihasznál a srác ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznál a srác ?

Figyelt kérdés
Mondjuk túl szép volt ahhoz hogy igaz legyen. Így sejthetem volna 😅 A srác semmi másról nem hajlandó velem beszélni csak a csirkékről. Meg se kérdezi hogy milyen zenét szeretek vagy akármi. Folyton 1-2 szóval válaszol. Tök kedves meg minden de ezenkívül semmi. Most is kérdeztem jól van-e erre az volt a válasza hogy aham. Lehet nem kellene keressem egy jó darabig.

2021. júl. 3. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Spam
2021. júl. 3. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Elég sok gagyi, éretlen tini stílusra hajazó (vagy troll) kérdés van itt. (Még mindig 18+ ez a kategória.) Egy ilyenre amúgy mit lehet válaszolni? Főleg, hogy a leírásban már megválaszolgatod magadnak, hogy igazából mi van?
2021. júl. 3. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

2# Sajnáljuk, hogy mindenki nem akkora ász, mint te. Néha az embereknek egymás támogatására, tanácsára van szüksége.

A kérdezőnek: Valószínűleg nem érdekled eléggé, vagy valami baja van, amiről nem akar beszélni veled. Azt tanácsolom, annyi energiát fektess másokba, amennyit ők fektetnek beléd, ne fuss olyan után, aki nem értékel eléggé téged.

2021. júl. 3. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább soha többet!
2021. júl. 3. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tuti, hogy nem érdekled, vagy többel is írogat egyszerre.

De, hogy azért ne búsulj, figyeld meg,hogyan beszélnek élőben az emberek :

aham, jajaja, nem mondod, figyu, stb...

Aki így beszél, az általában tojik arra,akivel beszél és amit hall.Ott van testileg,de máshogyan nem.

Itt a GYK- n is, olyan levelek jönnek, aláírás nincs, beköszönés nincs, egy mondat, stb.

Mindekit törlök aki ilyen,ha pedig így írnának vissza, mint neked, már abbahagytam volna és tiltás. Senki után ne fuss és senki előtt ne alázkodj meg. Sok év tapasztalata, elhiheted.

A régi mondás igaz :

" Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten "....

2021. júl. 4. 05:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan vagyok én is. Csak akkor ír a srác, ha kanos. Akkor cuki, keres meg minden. Egyébként le se şzar... Másról szinte nem is beszélünk.

Valószínűleg addig jó vagyok míg kiverni, viszont nagyon helyes jó pasi

Lehet nekem is elkellene engedni

23f

2021. júl. 4. 06:38
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Aham. 😂
2021. júl. 4. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!