Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznál a srác ?
2# Sajnáljuk, hogy mindenki nem akkora ász, mint te. Néha az embereknek egymás támogatására, tanácsára van szüksége.
A kérdezőnek: Valószínűleg nem érdekled eléggé, vagy valami baja van, amiről nem akar beszélni veled. Azt tanácsolom, annyi energiát fektess másokba, amennyit ők fektetnek beléd, ne fuss olyan után, aki nem értékel eléggé téged.
Tuti, hogy nem érdekled, vagy többel is írogat egyszerre.
De, hogy azért ne búsulj, figyeld meg,hogyan beszélnek élőben az emberek :
aham, jajaja, nem mondod, figyu, stb...
Aki így beszél, az általában tojik arra,akivel beszél és amit hall.Ott van testileg,de máshogyan nem.
Itt a GYK- n is, olyan levelek jönnek, aláírás nincs, beköszönés nincs, egy mondat, stb.
Mindekit törlök aki ilyen,ha pedig így írnának vissza, mint neked, már abbahagytam volna és tiltás. Senki után ne fuss és senki előtt ne alázkodj meg. Sok év tapasztalata, elhiheted.
A régi mondás igaz :
" Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten "....
Hasonlóan vagyok én is. Csak akkor ír a srác, ha kanos. Akkor cuki, keres meg minden. Egyébként le se şzar... Másról szinte nem is beszélünk.
Valószínűleg addig jó vagyok míg kiverni, viszont nagyon helyes jó pasi
Lehet nekem is elkellene engedni
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!