Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok megtörtént már veletek, hogy egy buliba úgy lerészegedtetek, hogy ezt kihasználta egy srác és csak úgy megdugott titeket, amit másnap mástól hallottatok vissza?
Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 21:06
2/12 anonim válasza:
Nem történt ilyen, de öntudatlan állapotban lévő embert szexuális értelemben megkörnyékezni akár nemi erőszaknak is minősülhet, szóval nem ajánlanám senkinek, hogy ilyesmivel próbálkozzon.
3/12 anonim válasza:
Nem,de volt már olyan amit kijózanodás után megbántam.
4/12 anonim válasza:
Eddig még nem bár sok hülyeséget csináltam ezen kívül XD
6/12 anonim válasza:
Egy volt kollégám dicsekedett , hogy egyszer úgy dugta meg a csajt, hogy az éppen olyan kész volt, hogy okádott a WC-be!
Mondtam is neki, hogy ritka gusztustalan egy állat!
Nem kamu! Max, ha ő kamuzott ezzel!
7/12 anonim válasza:
Megjegyzem más akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva ez szexuális erőszaknak minősül a Btk. szerint s ugyanúgy bünteti mintha pisztolyt nyomva a fejéhez kényszerítette volna.
8/12 anonim válasza:
7es igen védekezésre képtelen személynek minősül ugyanakkor én már jártam úgy hogy a csaj bevolt elég rendesen csiccsentve ezért elugrottam a városba neki kajáért hátha jobban lessz valamivel másnap meg ez volt hogy én megerőszakoltam szerencsére nem egyedül voltunk ezért nagynehezen sikerült tisztázni de utána nemnagyon kerestem a társaságát
Fent leírt esetekben nehéz a bizonyítás mivel akkor amikor már menni se bír valaki és történik ilyen is más mintha csak nem emlékszik hogy őis engedte
9/12 anonim válasza:
Aki olyan undorítóan lerészegedik az ne csodálkozzon...
10/12 anonim válasza:
Pasiként mondom, hogy szánalmas, ha már valaki csak részeg, ájult nőt/lány tud magának megszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!