Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves srác vagyok(cigány) össze jöttem egy vidéki lánnyal(ő is cigány) nagyon tetszik én is neki mondta hogy kedvel stb.,de szűz láttom rajta hogy kívánja szerintetek csak kihasznál??
S láttom hogy meg nézz mást is főleg fekát. Én nem vagyok olyan komoly csávó magam nem bírom el viselni! Remenyeim vannak es kitartásra képes vagyok.. csak nem nagy nekem kb 12cm be éri majd? Vajon s nem okoz csalódást??? A munkahelyen ismerkedtünk vagyis nem ismerkedés ott kértem el Fb.jét. utána beszélgetünk reggelig napokat mig nem tali..aztan tali és úgy már nem .. nem tudom nagyon szeretnék vele lenni és ő szerintem , de nem érzem még s ő se tudja hogy viszonyuljon mikor talizunk beszélgetünk semmi "Hello csok" se "viszlát" csok. ahj nem Tudom ... nagyobb önbizalmam kéne... :( Majd meg oldom csak kéne kis segítség előre légyszíves negatív kommentelők ne kritizálja a kérdésem!
szép napot!
!! Hát.. 5
Jó vágom de várni kell tudom meg nem akkarok idegesíteni evvel meg hát nem érdekel csak az hogy ő ki e használ evvel ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!