Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el egy fiúnak, hogy nagyon tetszik, ha csak látásból ismerem - lehet hogy azt se tudja ki vagyok-?
Figyelt kérdés
Művészeti szakközépiskolába járok ötvös szakra. Ő 10.es én pedid 9.es. Ugyan arra a szakra járunk~ott szoktam látni sűrűn~ de még egyszer sem beszéltünk. Az igazat megvallva eléggé antiszociális, sosem látom senkivel beszélgetni ezért nem tudom, hogy hogyan közeledjek felé. De nekem nagyon tetszik. Azt tervezem, hogy valentin napra írok neki egy levelet és szakon becsempészem a szekrényébe, de nemigazán tudom mit írjak neki.És hogy a nevemet odaírjam e?
Kérlek segítseteeek!~~
2016. febr. 4. 19:37
1/1 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam.Egyszerű, közeledj hozzá ha bunkó nem érdemel meg.Ismerd meg legyetek barátok, utánna lehet szó szerelmi vallomásról.Legalábbis szerintem, de ez ate döntésed.Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!