Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú, de csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, de csak látásból ismerjük egymást. Hogyan hívjam fel magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik egy ideje, velem egy idős. Csak látásból ismerem. Egy általános iskolába jártunk, de semmi több. Mindig úgy gondoltam, hogy ő úgy sem lesz az enyém, az a tipikus "menő" fiú, iPhone-al meg focizik, gazdagok stb. Tehát úgy gondoltam mindig, hogy elérhetetlen. Még pár éve volt egy buli a faluban, ő részeg volt és odajött hozzám, ölelgetett, de ennyi, nem volt más köztünk. A haveri társasága nem az én világom, nem is vagyok jóban azokkal az emberekkel, akikkel ő. A bsuzmegállóban szoktunk találkozni 1-2 alkalommal reggelente. Volt, hogy délután egy busszal jöttünk haza, többször is leült mellém, de mindig zenét hallgat és a telefonját nyomkodja. Hogyan közeledjek felé?

2015. dec. 26. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:

ha melletted ül és a telefonját nyomkodja akk rajtad egész életében nem is fog mást. nem érdemel meg téged. sztem lépj tovább.

deeeeeeee ha nem akk nyiss felé. beszélgetést kezdj vele, keresd a társaságát, adj le neki jeleket amiből tudhatja h come on baby van, és ha még mindig semmi akk tényleg nem érdemel meg

2015. dec. 26. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából csak látásból ismerjük egymást így nem vártam el hogy elkezdjen velem csak úgy cseverészni.
2015. dec. 26. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Legyél kedves,és mosolyogj sokat,ha rád néz stb. Ez nagyon fontos,nert sokkal szívesebben beszélgetnek az emberek olyanokkal,akik vidámak és mosolygósak. Ha megakarod ismerni akkor viszont muszáj elkezdened vele beszélgetni.

Ohh véletlen te nem... XY vagy? Nem emlékszel arra a bulira... Miujság veled.... Mindig ezzel jössz... Blablabla, annyi mód van ahogy elkezdhetsz vele beszélgetni, szedd össze a bátorságodat! :)

2015. dec. 26. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak: attól, hogy nem jön be neki, még nem kell azt mondani, hogy "nem érdemel meg."!

A válaszom a kérdezőnek pedig, hogy mivel nem mutat feléd érdeklődést, ezért tegyél le róla :/

2015. dec. 27. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lesz ennek az egésznek jövője, sajnálom. A pasi nekem olyan tipikusnak tűnik, amiből annyi van itt budapesten. Jobb neked nélküle, hidd el.
2016. ápr. 18. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!