Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok/f Tetszik egy lány ő 14/l tetszek neki?
Figyelt kérdés
Most lettem középiskolás,egy osztályba kerültünk,és hát nekem ő tetszik,de ő is szintén nézett engem,a szeme sarkából ha jól megfigyeltem.Ha megkérhetlek titeket,normális választ kérnék,és nagyon szeretném ha válaszolnátok ez fontos nekem2016. szept. 2. 18:22
1/5 anonim válasza:
Lehet, de házinyúlra még mindig nem lövünk.
2/5 A kérdező kommentje:
A válaszod irreleváns,nem ezt kérdeztem! Többiektől kérnék jó válaszokat
2016. szept. 2. 19:01
3/5 anonim válasza:
honnan a fenéből tudjuk meg ennyiből....
4/5 A kérdező kommentje:
Ehj,nézd én csak bíztatást kértem Igen/Nem nekem az is elég,ha leírjátok,több lessz az önbizalmam.Szóval Kérlek,válaszoljatok...
2016. szept. 2. 19:36
5/5 anonim válasza:
Figyelj, szerintem ne bízd el magad, lehet, hogy nem is tetszel neki csak feltérképezi az osztályt. Én is ezt csinálom megnézek mindenkit alaposan, lehet ezzel félreérthető jeleket adok pedig semmi különös nem vezérel ilyenkor csak, hogy megvizsgáljam a potenciális barátjelölteket (fiú-lány barát... ugyanis házi nyúlra...ezt már úgy is tudod)
remélem tudtam segíteni.. :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!