Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok van akit nagyon vonz a kihasználós toxic, megalázó kapcsolat? Miért?
Figyelt kérdés
Pl az ember ha telefonál, neked ugranod kell és csinálni amit mond, soha nem kapsz cserébe semmit, nem végezhetsz önkielégitést, amikor végeztetek szinte kidobnak a lakásból, nem ismerkedhetsz mással sem stbstbstb2022. máj. 6. 08:06
1/7 anonim válasza:
Van sok ilyen ember, de dobni kell őket rögtön, amint ez látszik. Miért? Mert a hasonló a hasonlót vonzza. Mentálisan nem egészséges ember ugyanolyat fog maga mellé találni. Azok maradnak toxik kapcsolatokban általában, akik nem tudják, hogy mi a normalitás. Tehát a normális szeretet, tisztelet, stb( mivel otthon nem kapták meg). Ez a legfőbb oka. Aki meg ezeket tűri, az meg szinte mellette még társfüggő is.
2/7 anonim válasza:
Engem próba szinten érdekelne egy ilyen.
3/7 anonim válasza:
1-esnél a pont !
Egyre több az ilyen igény, megalázás,kihasználás, dominálás.
Ismerkedésnél azonnal rövidre zárom az ilyet,van is sértődés miatta.
Amíg nem találok olyat, aki nem kölcsönösen,érzelmi alapon áll hozzá, addig nem is szeretnék megállapodni.
4/7 anonim válasza:
nem hiszem gond lenne ezzel. Én is voltam ilyen kapcsolatban, a szub ugrott ha akartam, és erényövben élt. Neki ez volt jó, és nekem is.
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon toxikusnak tűnik ez a fajta kapcsolat, főleg ha nem csak szexjáték, hanem a kapcsolatotokba is átmegy a dolog.
Én ilyen jellegű szubmisszív embert azonnal dobnám, nekem nem rabszolga kell, hanem társ, egyenlőnek kell hogy legyünk, ahhoz hogy jól működjön a kapcsolat.
7/7 anonim válasza:
Egyszer kipróbálnám. Győri passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!