Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak ha kihasználtak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha kihasználtak?

Figyelt kérdés
Apám céges buliján megismerkedtem egy férfival. Azt mondta nem rég szakított, találkozgattunk és összejöttünk. Nagyon beleszerettem, de ő két hónap után most benyőgte, hogy bocs, az exébe szerelmes és visszamegy hozzá.. sajnálja meg hasonlók. Csak ettől nekem nem jobb. Ő volt az első minden téren és nagyon szarul esik, hogy így átb.szták a fejem. Apámnak soha nem tetszett ez a kapcsolat, ő még nem tudja, hogy dobtak. Most csak azon jár az eszem, hogy megérdemelné az exem, hogy ő is ilyen szarul érezze magát. 😣 Apám nem kicsit ki tudna vele tolni a munkában, de még nem tudom, mit tudnék csinálni, hogy jobb legyen..

2021. aug. 26. 13:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Fölösleges az apáddal kitolatni vele. Ha nem érezte jól magát akkor inkább menjen, minthogy melletted menjen félre. Ráadásul 2 hónap miatt nem áll a feje tetejére a világ. Majd találsz jobbat, akivel boldogan leszel. Akkor elég szenvedes lesz az neki, ha rá se nézel és boldog vagy!:)
2021. aug. 26. 14:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel már nem tudsz kezdeni semmit annyit ,hogy tapasztalatot szereztél és oda figyelj ,hogy többször ne fordulj elő

Sajnállak tényleg nem szép dolog amit veled tett de túl kell lépned rajta majd a rohadék vissza kapja az élettől amit veled tett

2021. aug. 26. 14:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha már tapasztaltabb leszel, nem leszel ennyire naiv, és nem hiszel minden tündérmesében.

És majd ha már felnőtt leszel agyilag is, nem akarsz kicsinyes bosszút állni azért, mert dobtak. Mindenkit dobnak az élete során legalább egyszer. Milyen hely lenne a világ, ha mindenki bosszút forralna egy szakítás után?

Mint az oviban…

Lépj tovább. Dolgozd fel. Tanulj belőle.

2021. aug. 26. 14:06
 4/17 A kérdező kommentje:
Szerintem félre ment mellettem is amíg meghozta a döntést. Sajnos nekem ettől nem jobb, hogy másokat is dobtak. :(
2021. aug. 26. 14:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha idősebb volnál akkor tudtad érezted volna hogy még azbexét szereti, és esetleg te csak egy pótlék vagy.

Ügy értelmezem leírásodból hogy te tudtad hogy nem rég szakított, ezt egy rutinos ember tudja hogy ilyen esetben nem beszélhetünk érzelmekről az első pár hónapban mert ez csak szex lehet mert az ex szelleme még ott van.

Semmi értelme boszúskodnod, mert később úgy is vissza üt legközelebb már óvatosabb leszel, ezeket a dolgokat meg kell tapasztalni lesz is még egy pár ilyen pofon az életetben. A másik hogy házi nyulra nem lövünk, kollégával, baráti baráttal nem kezdünk ki soha.

Megégetted magad, okosabb lettél tapasztaltabb, lesz még sokkal nagyobb szerelmed az első az mindig különleges.

Örülj annak a pár hónapnak tedd el a jó emlék polcra, és hogy az első szex is így jól telt.

Ne roncsd el.

2021. aug. 26. 14:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig jobb, hogy elmondta két hónap után, és úgy ment el, minthogy hülyített volna hosszú időn kerwsztűl. Szerintem ő megpróbálta veled, de nem tudott túllépni az exén.

Nem hinném, hogy lenne miért bosszút állnod.

2021. aug. 26. 15:10
 7/17 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon gyerekes ilyesmi miatt bosszút állni, nem hiszem hogy eljegyzett volna pár hónap alatt vagy már az esküvőt szerveztétek?
2021. aug. 26. 15:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
ha van tartásod akkor elfogadod a döntését és tovább lépsz, nem próbálsz kibaszni vele ha így gondolkodsz akkor nem is szereted.
2021. aug. 26. 15:50
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Elfelejted és keresel vki mást idővel.
2021. aug. 26. 16:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Az elsö szeremet nehéz elengedni, én tudom pár honapja ért véget, de tovább kell lépni, muszály. Most adj magadnak egy pici idöt, foglald le magad valami más elfoglaltsággal. Aztán ha eltelt egy kis idö, kezd el randizni, keress valakit. Nem kell rögtön szerelmet keresni, az úgyis magátol alakul ki. Most nehéz, de idövel jobb lesz!
2021. aug. 26. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!