Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ennyi hamis szándékú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi hamis szándékú meleg ?

Figyelt kérdés

Csak és kizárólag párkapcsolatot szeretnék, és ezt is fokozatosan ismerkedve.

Több,mint két éve ezzel szemben csak olyanokba botlok, akik ugyan nagy szavakkal párkapcsolatot keresnek,de általában a második találkozáson már előjön, hogy szex azonnal, milyen érdekes is lenne a többes, egy kis perverziócska...

Nem értem,miért nem lehet ezt előre elmondani,egy megindult levelezésben leírni.Nem kéne felesleges köröket futni, ha ő mást keres és én is mást.

És ez a gond nem köthető korhoz, mert még középkorúnál is koppantam.és még egy érdekesség, minél értelmesebb valaki, annál érdekesebb vágyai vannak...

Ez is elgondolkodtató...

Őszintén megmondva,nagyon elment a kedvem a párkereséstől.

2022. ápr. 8. 10:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%
Kedves 19-es, alomvilagban elsz es kivanom, hogy ne kelljen csalodnod. Szo nincs itt onsajnaltatasrol, bar ami azt illeti, igen, most mar kicsit szarul erzem magam, hogy az ember meg itt is elmondja a velemenyet es egybol savazzak. Itt nem azzal van a gond, hogy valaki alkalmit akar, hanem a kerdesben szereplo hatso szandeku emberekkel. Igen online is volt mar szerencsem ilyen jo arcokhoz, ket alkalom utan viszont kibujt a szog a zsakbol, vagy te azt minek nevezned, hogy szemelyes talalkozas alkalmaval elkezd faggatni, hogy aktiv vagy passziv, mi a kedvenc pozod, lenyeled-e? Ez mi ha nem feregseg, igazad van ez kozonsegesseg. Nem vagyok prud, sem szent eletu, de eletem egyik legcikibb talalkozasa volt. Nem tudom de a melegeknek a szexualitason es testisegen kivul tenyleg nincs mas sutnivalojuk. Itt mindenkinek mindenrol egybol a ferfi nemi szerv jut eszebe, ugyhogy a fereg mellol az elobb a felszinest is kihagytam. Nem, nem vagyok meleg gyulolo, sem homofob, magam is ide tartozom, bar hosszu evek kellettek, hogy ezt elfogadjam, de ezek az emberek es szituk ezt mind a mai napig nehezitik. Udvozlettel: a frocsogo, onsajnaltato, zsigerbol fergezo, gonosz srac.
2022. ápr. 10. 08:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Heterók között az egyik örök nagy kérdés, hogy férfi és nő között lehet-e barátság hosszútávon. És a válasz általában az, hogy nem, mert előbb-utóbb előkerül a szexualitás. Nem véletlen, hogy a heteró férfiak a többi heteró férfi társaságát keresik, ha barátkozásról van szó, akárcsak a nők a nőkét.

Nálunk melegeknél sincs ez másképp, egy meleg férfi szexuális vonzalmat fog érezni egy másik meleg férfi iránt. Ha barátkozni akarsz a testi vágyak esélye/veszélye nélkül, akkor ismerkedj leszbikusokkal.

2022. ápr. 10. 11:14
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 21-es, álomvilágban élsz ha azt hiszed, hogy van élet csalódás nélkül. Én is csalódtam már. Tovább kell lépni. Nem tudom, hogy reagálnék ha ilyeneket kérdeznének az első randin, eleve még nem sikerült olyan emberrel randiznom aki ezzel nyitott. Kontextusfüggő, ha közönséges akkor lerázom, ha egyszerűen csak idétlen, de amúgy rendben van a srác, akkor meg szólok hogy elég lesz a hülyeségből.

Ha csak a rosszra koncentrálsz, úgy tényleg nehéz. Nem azzal kell foglalkozni aki nem érdekel. Szerintem ugyanazokat az embereket látjuk, legalább van köztük ilyen is, olyan is, szerintem rengeteg értékes ember is van. Sajnos sugárzik rólad, hogy negatív vagy.

2022. ápr. 10. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!