Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi hamis szándékú meleg ?
Csak és kizárólag párkapcsolatot szeretnék, és ezt is fokozatosan ismerkedve.
Több,mint két éve ezzel szemben csak olyanokba botlok, akik ugyan nagy szavakkal párkapcsolatot keresnek,de általában a második találkozáson már előjön, hogy szex azonnal, milyen érdekes is lenne a többes, egy kis perverziócska...
Nem értem,miért nem lehet ezt előre elmondani,egy megindult levelezésben leírni.Nem kéne felesleges köröket futni, ha ő mást keres és én is mást.
És ez a gond nem köthető korhoz, mert még középkorúnál is koppantam.és még egy érdekesség, minél értelmesebb valaki, annál érdekesebb vágyai vannak...
Ez is elgondolkodtató...
Őszintén megmondva,nagyon elment a kedvem a párkereséstől.
Heterók között az egyik örök nagy kérdés, hogy férfi és nő között lehet-e barátság hosszútávon. És a válasz általában az, hogy nem, mert előbb-utóbb előkerül a szexualitás. Nem véletlen, hogy a heteró férfiak a többi heteró férfi társaságát keresik, ha barátkozásról van szó, akárcsak a nők a nőkét.
Nálunk melegeknél sincs ez másképp, egy meleg férfi szexuális vonzalmat fog érezni egy másik meleg férfi iránt. Ha barátkozni akarsz a testi vágyak esélye/veszélye nélkül, akkor ismerkedj leszbikusokkal.
Kedves 21-es, álomvilágban élsz ha azt hiszed, hogy van élet csalódás nélkül. Én is csalódtam már. Tovább kell lépni. Nem tudom, hogy reagálnék ha ilyeneket kérdeznének az első randin, eleve még nem sikerült olyan emberrel randiznom aki ezzel nyitott. Kontextusfüggő, ha közönséges akkor lerázom, ha egyszerűen csak idétlen, de amúgy rendben van a srác, akkor meg szólok hogy elég lesz a hülyeségből.
Ha csak a rosszra koncentrálsz, úgy tényleg nehéz. Nem azzal kell foglalkozni aki nem érdekel. Szerintem ugyanazokat az embereket látjuk, legalább van köztük ilyen is, olyan is, szerintem rengeteg értékes ember is van. Sajnos sugárzik rólad, hogy negatív vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!