Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi hamis szándékú meleg ?
Figyelt kérdés
Csak és kizárólag párkapcsolatot szeretnék, és ezt is fokozatosan ismerkedve.
Több,mint két éve ezzel szemben csak olyanokba botlok, akik ugyan nagy szavakkal párkapcsolatot keresnek,de általában a második találkozáson már előjön, hogy szex azonnal, milyen érdekes is lenne a többes, egy kis perverziócska...
Nem értem,miért nem lehet ezt előre elmondani,egy megindult levelezésben leírni.Nem kéne felesleges köröket futni, ha ő mást keres és én is mást.
És ez a gond nem köthető korhoz, mert még középkorúnál is koppantam.és még egy érdekesség, minél értelmesebb valaki, annál érdekesebb vágyai vannak...
Ez is elgondolkodtató...
Őszintén megmondva,nagyon elment a kedvem a párkereséstől.
Nem tudom miért zárja ki egymást, hogy szexelni akar veled meg kapcsolatot keres. Aki kapcsolatot akar az legyen frigid, meg hagyja el a tökeit? Az jó jel ha kíván, én csak örülök neki ha érzékelem, hogy megvan köztünk a kémia. Ha te nem akarsz rögtön szexet, az érthető, de nem kell senkire megharagudni azért mert beindul rád :D Annyit kell csinálni, hogy nem adod oda rögtön magad, ha nem gondolja komolyan úgyis alábbhagy az érdeklődés, meg elmegy mással kefélni, ha meg annyira komolyan gondolja pár hetet simán tud valaki amíg jobban megismeritek egymást. Én is úgy látom hogy nem feltétlen jó rögtön az ágyban kikötni, ha kapcsolatot keresel. Mert megkívánni nagyon sok pasit lehet, de nem biztos mindegyikkel úgy érzed vele kapcsolatot szeretnél. Aztán elég rossz érzés, amikor valakivel lefeküdtél első randin, aztán utána gondolkodsz el rajta, hogy ja amúgy azért a páromnak nem tudom elképzelni, vagy ő kopik le a szex után. Szóval szerintem érdemes megvárni, amíg kialakul valamiféle kötődés azon túl, hogy áll a bré.
2022. ápr. 8. 17:22
13/23 A kérdező kommentje:
Akkor lehet velem is baj van, mert azonnal képtelen lennék ágyba bújni valakivel.
Eddigi kapcsolataimban egy-két hónap volt,mire oda jutottunk. Igaz,nem a szexből volt a gond,hanem a hűségből....
2022. ápr. 8. 19:21
14/23 anonim válasza:
Megint a szokásos panaszkodás megy itt úgy látom xd
2022. ápr. 8. 19:38
15/23 anonim válasza:
Abszolut megertem a kerdezo problemajat. Annyi fereg ember van ebben a kozossegben, hogy felelmetes. Nem ertik a baratsag szo jelenteset, egybol mindenki kefelni akar. Lehet itt jonni, hogy osztonok meg, hogy ilyenek a melegek de egyszeruen ez egy szegyen. Ezek az emberek lesznek azok akik eletuk vegeig pont egyedul fognak maradni, mert a lelkitars vagy a jo barat nem kellett, csak a kefe…en mar elengedtem.
2022. ápr. 9. 19:02
16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a 15-ös véleményét.
Én is megértem őt,ismeretlen is.Remélem, azért nem adja fel és megkapja az igazi boldogságot !
2022. ápr. 9. 19:09
17/23 anonim válasza:
Ez az! Együtt kell leférgezni másokat, ez az igazi segítség. Csodálatos emberek lehettek ti is, ez a követendő példa a meleg közösség számára.
2022. ápr. 9. 20:59
18/23 anonim válasza:
Hidd el, egy vagy ket eset utan nem fergezne az ember, de amig futoszalagon jonnek olyan emberek, akik keretlenul kepeket kuldenek a farkukrol, vagy megbeszeled vele, hogy baratsagnal nem lesz tobb, erre megy a pofavagas, meg a fintorgas aztan felszivodik?! Akkor minek hivjam, aldott jo leleknek?! Hagyjuk mar. Biztos bennem van a hiba amiert minden idegennel nem bujok agyba, meg biztos az en hibam az is, hogy valakire egyszeruen nem tudok baratnal tobbkent tekinteni, ezert tiszteletbol eltolja a biciklit. Akkor leszek en a fereg, vallalom.
2022. ápr. 9. 21:41
19/23 anonim válasza:
"meg biztos az en hibam az is, hogy valakire egyszeruen nem tudok baratnal tobbkent tekinteni"
És azért féreg lesz valaki, mert nem tud/akar rád csak barátként tekinteni? Ha lekopik a barátzónázás után, akkor neki ez a kapcsolat így barátságként nem működik, ennyi.
Tinderen eleve képet sem lehet küldeni, ha dickpick mentes app kell. A többin meg tiltani kell, és kész. Lehet nem állandóan azon kéne rúgózni ami neked nem jó. Lehet csomó értékes embert találni még online is, akire valahogy nem jutnak ilyenek, az szerintem nyakig benne van maga is, mint ok. Nem tudom a fröcsögő, zsigerből férgező, önsajnálóműhely miért várja hogy más embereket talál.
2022. ápr. 9. 21:53
20/23 anonim válasza:
Sajnos sokan csak gyors alkalmira vágynak...
Aki meg többet szeretne, annak elég kitartónak kell lennie, vonatkozik ez rám is😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!