Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ennyi hamis szándékú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi hamis szándékú meleg ?

Figyelt kérdés

Csak és kizárólag párkapcsolatot szeretnék, és ezt is fokozatosan ismerkedve.

Több,mint két éve ezzel szemben csak olyanokba botlok, akik ugyan nagy szavakkal párkapcsolatot keresnek,de általában a második találkozáson már előjön, hogy szex azonnal, milyen érdekes is lenne a többes, egy kis perverziócska...

Nem értem,miért nem lehet ezt előre elmondani,egy megindult levelezésben leírni.Nem kéne felesleges köröket futni, ha ő mást keres és én is mást.

És ez a gond nem köthető korhoz, mert még középkorúnál is koppantam.és még egy érdekesség, minél értelmesebb valaki, annál érdekesebb vágyai vannak...

Ez is elgondolkodtató...

Őszintén megmondva,nagyon elment a kedvem a párkereséstől.

2022. ápr. 8. 10:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%

🤷‍♂️?

És mi itt a gond?

Amit leírtál ugyan így van a heteróknál is.

Persze lehet hinni a mesékben, de azok mesék.

Nem tudom elégszer leírni alkalmazkodni kell a másikhoz.

2022. ápr. 8. 10:45
 2/23 anonim ***** válasza:
9%
talán mert a homosexuális kapcsolatban nincs benne az az ösztönös vonal, hogy fajfenntartás, gyerekcsinálás, családi kötelék, stb, tudod....
2022. ápr. 8. 10:56
 3/23 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem csak te válogatod meg rosszul az embereket. Már évek óta ismerkedek de ilyen problémákba még 1x se ütköztem xd
2022. ápr. 8. 11:16
 4/23 anonim ***** válasza:
21%
*ismerkedeM
2022. ápr. 8. 11:18
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

Én 18 évesen regisztráltam fel az első társkeresőre. Azóta eltelt idő alatt volt egy másfél éves és egy fél éves kapcsolatom. Egyikben megcsaltak, másikban meg fontosabbak voltak a barátok. Nem hibáztatom magam annak ellenére sem, hogy sok negatív tapasztalatot szedtem össze ismerkedés közben. A negatív tapasztalat is tapasztalat.

"Nem értem,miért nem lehet ezt előre elmondani,egy megindult levelezésben leírni.Nem kéne felesleges köröket futni, ha ő mást keres és én is mást."

Erre két lehetőség van. Vagy nem érdekli, vagy úgy van vele, hogy ha találkozóra kerül a sor, akkor már lényegtelen mit levelezgettetek, vagy mit keresel.

Ez olyan, mint a külső és a kor. Sokan letagadják, hazudják, mert úgy vannak vele, hogy élőben ott lesz az esély, hogy ha már találkoztatok, akkor nem kapnak elutasítást.

2022. ápr. 8. 11:19
 6/23 steven95 ***** válasza:
90%

Sajnos ez van. De itt senkit nem kell hibáztatni. Egyszerűen keress tovább, jobb módszerekkel!

Én a legelején tisztázom, hogy merre hány méter, mik az én játékszabályaim, ne csodálkozzon később, hogy kimondatlan dolgokról nem ugyanazt gondoltuk és ezért a másik lenne a hibás.

Legközelebb még kevésbé naivan állsz a másik szándékaihoz és közlöd, hogy nem szexet keresel. Aztán ha elkezdi firtatni, hogy de úgy a 3. vagy 5. randin már lehetne ez az, akkor ezt a hozzáállását sem kezeled naivan. Nem mész bele csiki-csukiba azzal, hogy biztos jó lelkű, meg szándékú. Nem baszki. Nem értette meg. Szevasztopol.. :) Nem a Te feladatot mást jó hozzáállásra nevelni.

2022. ápr. 8. 11:21
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
én baromira nehéznek képzelem el. Ha egy ugyanannyira kiéhezett és perverz illetővel jönnék össze, mint általában amilyenek a férfiak többsége, akkor hamar már gangbangben lennénk és nem a harmadik mozis randinkon. Ha a nők is olyan perverzek lennének mint a férfiak, bonobó szinten élnénk. Ezért baromira nehéznek képzelem el a komoly ismerkedést a pasi-pasi között. Sok sikert.
2022. ápr. 8. 11:24
 8/23 A kérdező kommentje:

6-os jól mondod.

Nem érdekel a jó lélek,az érdekel,hogy amit ír,azt tegye is. ha eltér,akkor nem őszinte.

Na ez az, amikor nem értik mi a gondom és még az én k..anyámat.

2022. ápr. 8. 11:24
 9/23 anonim ***** válasza:
80%

Levelezésnél az első kérdések egyike az legyen, hogy mit ért párkapcsolat alatt, hogyan képzeli el. Vagy mondd el neki, hogy mi az, ami neked nem fér bele. Aztán ha valami nem tetszik, nem is kell találkozni.

Én a szexszel úgy vagyok, hogy szeretek minél előbb "túl lenni rajta", mert ha hónapokig tartó randizgatás után derül ki, hogy a szimpátia ellenére nem vagyunk jók együtt az ágyban, akkor abból ugyan párkapcsolat nem lesz, rengeteg időm ment el a semmire.

2022. ápr. 8. 11:31
 10/23 anonim ***** válasza:
93%

Barátom ugyan ezt csinálta amit te, 3év után talált valakit fél évig ismerkedtek, majd az első szex után dobta a srác "nem stimmelünk az ágyban" címszóval vagy fél évig sírt utána, mert ő volt az igazi.

Csak leírtam, szerintem tanulságos.

2022. ápr. 8. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!