Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy egy srácnak komolyak a szándékai?
Azt vágom, hogy van aki félénk, maga se tudja mit akar stb, de pl vam egy srác aki egyértelműen szeretne tőlem valamit -ez nem kérdés- de rámegyek a fb-jára és van csaja. Most ezt így nem mondhatom meg idegenben, hogy valós e a kapcsolatuk vagy csak kamubarátnő(ami a tippem), de ezzel így is, úgy is összezavar. Ha hetero, nem nyomulna, ha meleg és nyílt a pasizásra, akkor minek van kamubarátnője? Nekem egy-két kirakós darabka hiányzik...
Szerintetek azt szeretné, ha a "kis titka" lennék? Ti találkoztatok már ilyennel?
Mit szeretnél tőle és szerinted ő mit szeretne tőled?
Ha a "valami" a szex, hát nyilván nem vállalja magát. Neked jó, ha csak szexkapcsolat van? Akkor ne érdekeljen a nője.
Ha komoly kapcsolatot akar veled, és te is vele, akkor meg egyszerűen kérdezd meg tőle, ki az a nő.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ment a zöld mimdenkinek!
Gondoltam arra, hogy biszex -és ezt tényleg nem hoztam fel a kérdésben-, de alapvetően ugyanaz marad a kérdésem.
Én 98%-ban komoly párkapcsolatot szeretnék(egyértelműen ez nem lenne nyitott, hogy a csaját is megtartsa), de ha valahogy sikerülne rávennie arra, hogy dugjunk, vagy rendszeresen csináljuk, vagyis dugópajtik legyünk, akkor is szeretném, ha tisztázná a csajjal való kapcsolatát...Ha nyitott kapcsolatban élnek az még csak-csak elmenne elméletben, de ha komoly a dolog, akkor tuti nem én lennék az akivel megcsalja a barátnőjét. Ezt nem kell veséznem.:/
De van másik srác is, aki fb-n "hetero", de legalább szingli. Lehet, ő felé kellene nyitnom(csak ő cigizik és nem annyira jön be...:P).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!