Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, h komolyak-e a szándékai vagy csak egy menetre kellenék?
Megismertem egy srácot pár hete, együtt dolgozunk. Ha megérkezem nagyon megnéz és tesz egy "úristen, de szép vagy!" kijelentést, meg, hogy "szerelmes lettem beléd..."
Igazából nekem is szimpatikus, egyébként mindig udvarias, meg próbál beszélgetni is, ami általában flörtölés vagy bókolás, esetleg kis ismerkedés. Egyébként van egy barátnője (pár napja)
Honnan tudhatom, h ez most mi???
Ha pár napja van barátnője, az semmit sem jelent. Ha gyorsan haladok és egy-két randi után ágyba kerülünk, akkor még nézelődök tovább. Sőt, ha hónapokig ostrolmok egy lányt, de még nem adta be a derekát, akkor tartok más vasat a tűzben. Viszont nem mondom senkinek, hogy szerelmes lettem. Csak akkor, ha ez igaz. És nem hozzávágom a lányhoz, hanem akkor mondom, ha kettesben vagyunk.
Nem tűnnek komolynak a szándékai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!