Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy egy srác belemenne-e szexbe másik pasival?
Figyelt kérdés
Pasi léterme ki szeretném próbálni másik pasival Vas megyében. Nem akarok sem kapcsolatot se semmit, még csókot sem, mert ezek távol állnak tőlem , de szeretném kipróbálni egy igazán nagy farkúval, Inkább vastag legyen :D Több dolgot is dugtam már fel magamnak Fél literes üveg is simán felmegy rendszeresen meglovaglom és nagyon élvezem, de szeretném megérezni milyen amikor belém élveznek, vagy csak fekszek, esetleg térdelek és úgy dugnak Passziv fél lennék max még kiprobálnám milyen szopni 25/F2016. júl. 13. 02:48
1/2 anonim válasza:
18 eves szuz Vas megyei vagyok, bar nekem nagy lenne a korkulonbseg :( Melyik varosban laksz?
2/2 A kérdező kommentje:
Ha otthon vagyok akkor Sárvár.
2016. júl. 14. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!