Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van- e még jó értelemben vett, földön járó, és normális szándékú meleg?
Itt a GYK-n sok kérdésből, válaszból az jön le, hogy kb 90 % -ban irreális elvárások és igények miatt panaszkodik,illetve dicsekszik a többség.
Biztosra veszem,hogy párkapcsolatok azért nem sikeresek,vagy nem megy az ismerkedés, mert egy magunk alkotta sémába próbáljuk meg belegyömöszölni azt, akivel ismerkedunk, vagy akivel kapcsolatban vagyunk.
Lehet, rossz a hasonlat,de olyan meleg, aki hasonló a "hagyományos mosópor "-hoz nekem sokkal szimpatikusabb, mint az öntömjénező, magukat illatosnak, helyesnek, stb felmagasztalók, illetve azok az állandó rinya-marcik, aki alig várják az alkalmat, hogy megsértődhessenek akár élőben, akár itt.
Vannak -e és hol vannak azok, akik tudják,mit szeretnek, akiknek van életcélja - a szexen kívul -, akik értékelnek még udvarlást, meghittséget, vagy egyáltalán meghallják-e azt a nekik mondott szót , "szeretlek", ha állandóan a telóra figyelnek,az a lényeg, ki mit posztol lájkol,,,
Magyarul, hol vannak az élni és szeretni akaró és tudó, nem mindent "alul" elbíráló melegek?
Mindegy,hogy passzív, vagy aktív ,de az embert megismerni akarók és érzéseket felvállalók ?k
Szia! Attól függ hogy mit jelent neked a normális "szándékú" fiú/férfi..
A többségnek az a normális fiú aki olyan mint ők / hasonlít rájuk..
Öszességében szerintem nagyon ritka a normális szándékú (értékrendű) nem hogy férfi hanem sajnos az össz ember...
Pl. Ahogy írtad hogy van-e olyan aki felvállalja az érzéseid..
Szerintem ez nem mindig jó dolog..
Pl.: én megtettem, 2 nappal később szembejött velem a saját privát üzenetem a Facebook-on..
Vannak normális srácok... csak nagyon nehéz őket megtalálni..
(Szerintem)
Sajnos kiöregedett és kikopott ez a réteg. Nagyon kevés még talán van, de nem sok esély, hogy megtaláld és kölcsönös is legyen a szimpátia. Ez már a csoda kategória lenne.
Sajnálom.
Nagyon gáz lesz amit most írok:
Legtöbb esetben sírunk rívunk hogy milyen a meleg társadalom, de be kell látnunk mi sem vagyunk különbek itt a gyk-n.
Sok esetben én is oda oda írtam olyan kérdések alá amik kifejezetten ezt a témát boncolgatták, de később rá kellett jönnöm én sem vagyok különb mint a kérdést kiíró.
Nekem pont ezek az elvárásaim amiket itt leírtál, és én is ilyen melegnek tartom magam, de ezt a többi meleg nem veszi észre, annyira besimulok a társadalom szövetébe. Szerinted így hogy vesz észre egy hasonló beállítottságú fiú.
Sehogy.
Ha meg valakiről azt gondolom hogy talán ő is meleg és nagyon összeillünk ahhoz meg hogy mész oda? Helló én is meleg vagyok, tökre hasonlóak is vagyunk, udvarolhatok neked? Ez nem életszerű.
A te elvárásaidnak megfelelő társkeresők és szórakozó helyek nincsenek azt azért lásd be.
A felszínesség valami olyan, ami ellen a mai társadalomban kevésbé lehet tenni - mind felszínesek vagyunk. Az már jó kiindulás, ha célba vesszük és elgondolkodunk azon, hogyan ne lehetnénk azok, vagy mi segíthetné ezt elő.
A párkapcsolati sikertelenségek szerintem a "listák" miatt és az emberben kialakult komplexus miatt lehetnek. Sokan hosszasan próbálkozunk társkeresőkön sikertelenül azt gondolván, hogy mi jobbak vagyunk a másiknál és valaki csak ránk vár - az állítás második fele igaz, mindenki fog találkozni azzal a bizonyos "Ő-vel", ehhez nyilván idő kell, de mi alapján ítélkezünk és döntünk egy fotó alapján? Igen a külső fontos, de mi a szélsőség a dologban? Hagyjuk magunkat boldognak lenni?
Merem azt írni, hogy van életcélom és tudatos vagyok még a fiatal korom ellenére is.:) Szerintem ez nem kortól hanem személyiségtől függ. Felvállalom az éréseimet, gondolataimat - és sajnos én is azt látom, hogy nem ez a gyakori.
Követjük a klisét, követjük a trendit - lehet, hogy nem kellene ennyire filozofikusnak lenni, de valóban hergelő némikor, hogy az ember nem találja meg a számításait a társkeresős oldalakon (én sem).
Nekem pl fontos a meghittség, kémia, egymásra utaltság - fontosabb mint a szex vagy az együttlét.
A társadalom sajnos egyre kevésbé igényes az érzelmekre és együttes beteljesülésre, szerintem ez javulni nem nagyon fog - de a remény ott van, mind megtaláljuk azt, akivel jól érezzük magunkat, és aki megért minket!:)
22 éves srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!