Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vidékiek közt miért van több normális?
A pestiek közül én is csak normálatlanokkal találkoztam, ha nem volt időm válaszolni 10 percen belül akkor rögtön kezdték a "tiltalak te vidéki kecskebaszó" szöveget😂
17/f
Mióta élek, Pesten élek. De mindhárom hosszabb párkapcsolatom vidékivel volt, ők itt dolgoztak, itt laktak.
De magukkal hozták a vidékiek tisztességét és korrektségét és főleg, nem voltak elájulva maguktól, mert pestiek.
Két éve sajnos ismét magam vagyok,de ha lesz párom, remélem, vidéki, vagy onnan származó lesz.
Minden téren látom, hogy a pestiek nagyon beképzeltek, komoly kapcsolatra nem nyitottak, ide -oda ugrálnak , mert nyilván azt hiszik, nem érdemes egy valaki mellett lehorgonyozni.
Viszont Pesten könnyebb az ismerkedés.
"Csak " ezt a két szempontot kell összecsiszolni és akkor sikeres - lehet - egy kapcsolat.
Szia!
Én vidéki vagyok, és egy pesti a párom. Igaz nem régóta, de nagyon megszerettük egymást. Mind a ketten tiszteljük a másikat. És már a szüli is megismertek stb. De sajnos igen, Bp-en nagyon sok beképzelt van. Vidéken meg sajnos nem sok lehetőség van.
Nem értem ezt a sztereotipizálást, lenézést.
Pl 3-as, ha Budapesten éltek és dolgoztak az exeid, akkor ők már budapestiek voltak, max nem ott nőttek fel, hanem vidéken (város vagy falu).
Nem akarok itt senkivel összeveszni, abban tényleg lehet valami, hogy Budapesten átlagban (de én már találtoztam kivétellel, aki nagyon jófej volt, igaz, ő nem meleg volt, csak szaktárs az egyetemen) nagyon beképzeltek az emberek, és egy debrecenire is úgy néznek, mint akinek kilóg a kapanyél a szájából.
Kaptam már meg budapestitől is, hogy vidéki suttyó vagyok, mert meg mertem kérdezni képküldés után, hogy nem gond, ha nem tetszem, csak légyszi írja már meg, hogy mi a problémája. A srác full felháborodott, hogy ő is aktív mint én stb (kár, hogy ez nem volt az adatlapján, de mindegy). Persze egyből én lettem a buta, hülye vidéki sz...r. Mindezeket az általánosításokat (egyszerű kis vidéki srác, vidéki suttyó stb) különösen jó úgy olvasni, hogy egyébként az egyik orvosi egyetemen tanulok (Debrecen), de azért buta, egyszerű kis vidékinek tartanak. Ezzel szemben az egyetemről megismertük egymást egy meleg sráccal, nem jött be, de gondoltam, haverkodhatnánk, ha már így alakult. Egyből letiltott. Úgyhogy tahók mindenhol vannak, ahogy kedves emberek is.
Ennek nem a szabad világ az oka előző, hanem ők maguk.
Meg az is egy dolog, hogy az a "szeretet" mit ér, amit a veszélyhelyzet, a félelem présel ki valakiből. Akkor majd ha ott is eltűnik a terror akkor ők is le fogják szařni egymást? Nem mindegyik, de aki nem, az egy jó világba se lesz bunkó.
Én amúgy nem tapasztaltam ilyen kontrasztot, igaz én nem kapcsolatot kerestem hanem szexet (az egy más kérdés hogy akit nagyon megkívántam azzal össze is jöttem volna, de egyéb okok miatt ez nem volt reális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!