Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek normális az ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az ilyen?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Többek/magam szerint jól nézik ki, de nincs az a nagy egóm. Így volt alkalmam srácokkal ismerkedni neten meg élőben. Néha szexrandizok pesten. Olyankor nem gondolok semmi rosszra, csak szex, vágyak, meg az extázis érzése. Őszintén izgalmas az egész. Nem tudom mi történt velem. Hormonok túl zsongnak és azért vagyok ilyen és csinálom ezt? Tudom nem egészséges ezt művelni.

De nehéz a vágynak ellenálni és mégis megyek a fejem után. Ha anya meg tudná szörnyet kapna mit művel a kisfia.

Én csak nem értem mi zajlik rajtam keresztül de olyan mintha pokol-mennyország lenne egyszerre

2020. jan. 2. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
igen,mindnenki igy van ezzel az elején,majd szerelmes leszel es lenyugszol
2020. jan. 2. 14:47
 2/7 anonim válasza:
74%
Normális. Tombolj . Csak ne olyannal ahol tartós a kapcsolat mert később az élettől visszakapod. Ez nem bűn, amiről tudnia kéne másnak is, Anyura gondolok.
2020. jan. 2. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem normális. A homoszexualitás önmagában nem az. Ha kicsapongó életmóddal társul akkor halmozottan abnormális.
2020. jan. 2. 15:30
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem teljesen normális. Ne hasonlítsd a szexrandikat a pokolhoz mert a szexualitás a mindennapi élet része. Még az is lehet hogy anyukád is csinálta ebben a korban, a szexuális életeteket nem kell egymás orrára kötni. A lényeg hogy felelősségteljes legyél az ilyen kalandoknál (óvszer, stb) aztán majd ahogy írták ha lesz állandó pasid lenyugszol.
2020. jan. 2. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is normális, semmi roszzs nincs benne, amuyg hány éves vagy?
2020. jan. 2. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz megmaradni senkivel, És tartós kapcsolatban is az idegenekre vágysz: Az lehet szexfüggőség is.
2020. jan. 2. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miert erzed pokolnak? Vagy hogy erted?
2020. jan. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!