Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugat-Európában tényleg bemehetnek az óvodákba és iskolákba a homoszexualitást népszerítőket?
Nekünk ez volt az utolsó lökés, hogy költözzünk el Belgiumból Csehországba. Szerencsére a munkahely keresés könnyen ment, de már nagyon elegünk volt, hogy az arab és afrikai migránsok miatt nem lehet sötétedés után egyedül elengedni a nagyobbik lányunkat, de még a feleségem sem, a kisebbhez meg az iskolában kéthetente jártak be kifestett b*zik előadásokat tartani.
El lehet viccelni, meg propagandának tartani amit az a mocskos Orbán nyomat, de sajnos ebben kivételesen nem hazudik.
#16, a romániai magyarok 90%-a imádja a köpcöst, mindent benyal, amit az eléjük tesz. Nem volt kidobott pénz, amit rájuk költött.
Én 2000-ben is voltam Párizsban, és akkor is voltak helyek a városban, ahol majdnem kizárólag észak-afrikai bevándorlók voltak az utcán, gyorsan mozogtak és hangosak voltak, elsőre riasztóak is. Később rájöttem, hogy egymással volt bajuk, nem velem, ha egyáltalán, mert erőszakot egyszer se láttam. A legsúlyosabb tömeggyilkosságokat egyébként nem bevándorlók követik el, Breivik maga is idegenellenes.
Sok az álhír. (legalább) kicsit gondolkodóknak ajánlanám,
nézzen utána: pl. hogy csinálták ki szegény Bara Margitot.
Film is készült a sztoriból.
Nem kell azonnal minden hülyeséget elhinni.
Kizártnak tartom, hogy transzvesztiták járnák az óvodákat
népszerűsíteni a nemváltó műtéteket.
"s az ovódákban voltak ilyen előadasok"
Pontosan milyenek?
Győzködték a gyerekeket, hogy műttessék át magukat? Volt is náluk szike, hogy helyben, kedvezményesen megejtsék a beavatkozást, fizetni elég utólag, részletekben? Esetleg valami LMBTQ+ alapítvány ki is fizette az ovisok helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!