Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugat-Európában tényleg bemehetnek az óvodákba és iskolákba a homoszexualitást népszerítőket?
Politikai érdek miatt kell kreálni egy bűnöst,
szavazatokat hoz. A sok idióta meg könnyen befolyásolható.
Meleg, cigány, zsidó a választék, most a melegek lettek
előhúzva. Ki akart valaha rábeszélni óvodást nem váltásra ?
#3, ez nem tűnik igaznak. Az én közvetlen ismerősöm, akit 35 éve ismerek, két gyereke (8 és 16 évesek) jár Bajorországban iskolába, még ehhez kicsit hasonló sem történhet meg. A másik Berlinben él, a nagyobbik fia iskolás, ott sincs ilyesmi. Németország nagyon liberális, minden megtörténhet, de még ha igen, akkor sem kell törvényt hozni, népszavazni elvétve előforduló esetek miatt.
Emberevésről sincs törvényük, pedig ilyen is előfordult. Most akkor Németországban létezik a kannibalizmus?
3-as A te ismerőseid milyen hülyeséget hitettek el veled.
Nem akartál szavazni menni ?
Nekem is van egy ismerősöm aki a férjével ezért költözött vissza Németországból. Igaz nekik akkor nem volt gyerekük, csak azt mesélte hogy ott ez így megy és nem akarták ott gyereket vállalni. Az is igaz hogy brutálisan vallásosak.
Viszont ez 2014ben volt tehát a kormánypropaganda előtt, kizárt hogy Magyarországról hallották volna ezt.
Ez csak a köpcös és bandája kitalációja, hogy ilyen dolgok történnek Nyugat-Európában, mert mindig minden választás előtt és félúton is kell valaki, aki ellen lehet hergelni a sok h*lye birkát.
Errefelé felvilágosító órákat tartanak, ahol szóba kerülnek olyan dolgok is, amik eltérnek a nagy többségtől. De sehol, senki nem próbálja meg népszerűsíteni a melegséget. Miért kéne népszerűsíteni egyébként is? Ez nem olyan, hogy te eldöntöd, hogy most akkor azzá változol, mert valaki azt mondta hű de király.
Szóval ez az állítás is pont annyira igaz, mint hogy nemátalakító műtéteket népszerűsítenek. Az egyetlen ember és csoport, akiktől én az elmúlt 33 évben ilyet hallottam, az csak és kizárólag a köpcös és bandája. Mert mindenhol ez folyik az állami médiában, de csak és kizárólag ott. Meg tud egyáltalán bárki is nevezni bármi más cikket, médiatartalmat, ahol bárki is nemátalakító műtétet akart kiskorúaknak népszerűsíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!