Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megnyertük a focimeccset,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnyertük a focimeccset, utána berúgtunk jól és történtek dolgok.. help?

Figyelt kérdés

Sziasztok, rangadónk volt pénteken amit szépen meg is nyertünk, majd utána én és két csapattársam elmentünk bulizni az egyikőjükhöz. Nos hát ittunk ittunk ittunk, aztán az egyikőjük kitalálta, hogy játszunk felelsz vagy merszet. Az ital mennyiségét írnám most h értsétek mennyire voltunk beállva: 1,2l royal, 8db cider,0,8l st hubi fogyott ell 3,5 óra alatt.. Szoval jott ez a felelsz v mersz és hát az egyikojuk azt kerte tolem h cumizzam le őt. Nem tétováztam megtettem részegen ami miatt most is furcsan erzem magam.. Ezek után ugymondottan a masok tarsamat is lecumiztam de a vegen az lett h mar mindenki mindenki cumizott.. A kérdésem.. Nemtudom mi van sose volt ilyenem 2 és fél évig csajom volt, par honapja szakitottunk es most ez utan ossze vagyok zavarodva h biszex lennek vagy csak az alkohol csinálta??? Help!

18/F

2022. ápr. 2. 23:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Biszex vagy (voltál) amit az alkohol felszabadított...tömören
2022. ápr. 2. 23:09
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
bárcsak nekem lennének ilyen haverjaim, nem kellene pia hogy cumizzak
2022. ápr. 2. 23:10
 3/25 anonim ***** válasza:
78%
Amugy rendesen le is nyelted végén vagy hogy volt?? Kiköpted, zsepibe ment stb...Felállt neked közben?
2022. ápr. 2. 23:12
 4/25 anonim ***** válasza:
92%
Belőlem még soha nem váltott ki ilyet az alkohol. Te szimplán biszex vagy.
2022. ápr. 2. 23:13
 5/25 A kérdező kommentje:
3. Igazabol sztem lement, de nem teljesen emlékszem nagyom zokni voltam. Egyébként ők is beszeltek ma errol es hogyis mondjam ők ugy vannak vele idézve "mindent ki kell próbálni, de ne mond el az edzőnek se a többi gyíknak"
2022. ápr. 2. 23:16
 6/25 anonim ***** válasza:
13%
Még egy ok hogy miért nézzem oe a focistákat. Nincs új a nap alatt
2022. ápr. 2. 23:19
 7/25 anonim ***** válasza:
86%
Jó buli lehetett. Következőre el mennék :D
2022. ápr. 2. 23:29
 8/25 anonim ***** válasza:
92%

"a vegen az lett h mar mindenki mindenki cumizott.."

Nincs annyi pia a világon, hogy full heterók ilyet csináljanak. :)

Üdv a klubban, pajti!

2022. ápr. 2. 23:33
 9/25 anonim válasza:
100%
Úgy látom még mindig dolgozik a pia.
2022. ápr. 2. 23:44
 10/25 anonim ***** válasza:
79%

Csak focista.

2022. ápr. 2. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!