Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megnyertük a focimeccset,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnyertük a focimeccset, utána berúgtunk jól és történtek dolgok.. help?

Figyelt kérdés

Sziasztok, rangadónk volt pénteken amit szépen meg is nyertünk, majd utána én és két csapattársam elmentünk bulizni az egyikőjükhöz. Nos hát ittunk ittunk ittunk, aztán az egyikőjük kitalálta, hogy játszunk felelsz vagy merszet. Az ital mennyiségét írnám most h értsétek mennyire voltunk beállva: 1,2l royal, 8db cider,0,8l st hubi fogyott ell 3,5 óra alatt.. Szoval jott ez a felelsz v mersz és hát az egyikojuk azt kerte tolem h cumizzam le őt. Nem tétováztam megtettem részegen ami miatt most is furcsan erzem magam.. Ezek után ugymondottan a masok tarsamat is lecumiztam de a vegen az lett h mar mindenki mindenki cumizott.. A kérdésem.. Nemtudom mi van sose volt ilyenem 2 és fél évig csajom volt, par honapja szakitottunk es most ez utan ossze vagyok zavarodva h biszex lennek vagy csak az alkohol csinálta??? Help!

18/F

2022. ápr. 2. 23:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%
Hát komám, 4dl vodka, 3dl hubertus, meg 3 cider után neked és a haverodnak az lett volna a legnagyobb gondotok, hogy hogyan őrizd meg az egyensúlyod ülve hogy ne fejeld meg a padlót, nem a szopáson járt volna az eszetek.
2022. ápr. 3. 23:50
 22/25 anonim ***** válasza:
79%
Nálam is így alakult :D itt még én is heteronak hittem magam, de idővel rajottem, hogy más is érdekel :D már nem csak punci vadász, hanem fasz vadász is vagyok :DDD
2022. ápr. 4. 04:13
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a válasz. Így utólag, józanul miként gondolsz vissza rá?

1. Undorodva, pfuj, undorító hogy megtörtént? Ez esetben heteró vagy.

2. Izgalmas, klassz élmény, titokban még ismételnél is? Ez esetben biszex vagy.

Válaszold meg magadnak, de őszintén!

2022. ápr. 22. 12:21
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Volt folytatás?

2022. ápr. 22. 13:14
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

24:

Igen, akut alkoholmérgezéssel kórházba szállították őket, mert a felvázolt piamennyiség utáni véralkoholszint mellett az emberek bekómálnak, ha jól bírják és nem akkor is a világukat sem tudják már.

2022. ápr. 22. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!