Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez miért volt ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért volt ?

Figyelt kérdés
Korábban volt egy srác aki nagyon tetszett és amikor megláttam megdobbant a szívem. De ez már nagyon régen történt. Csak ma eszembe jutott, hogy azóta egyik srácnál sem történt ilyen. Ezért próbálom megérteni, így utólag,hogy mi lehetett annak a szív dobbonásnak az oka.

2022. márc. 28. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Szerelem első látásra?
2022. márc. 28. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
96%

Meg is válaszoltad: "volt egy srác aki nagyon tetszett "...

Valószínűleg azért mert erősebb vonzalmat éreztél ő iránta, mint a másik srác iránt...

2022. márc. 28. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Fellángolás. Ezekből tud szép szerelem kialakulni. Persze csak akkor, ha kölcsönös.

Nekem egyszer volt ilyen nagyon erősen, amikor ismerkedtem egy sráccal. Szimpatikusak voltunk egymásnak, hasonló jelleműek voltunk. Ettünk egy kajádában, aztán elmentem hozzá. Beszéltük, hogy majd megnézünk egy filmet, ilyesmi. Kanapén ültünk, aztán közelebb ült hozzám, megsimogatta hátul a fejemet, dicsérgettük egymást. Szóba jött valahogy az arcmasszás, aztán belefeküdt az ölembe, mert felajánlottam, hogy megmutatom neki, hogy milyen jó. :D És akkor konkrétan éreztem/hallottam, hogy erősen ver a szíve, de így brutál módon. Jól esett neki, hogy úgymond törődnek vele(Ezt nem mondta, de egyértelmű volt, mivel azt állította, hogy még nem simogatta senki. Ami számomra elég furcsa volt, mert elvileg volt már párkapcsolata. Nem is igazán értettem, mert egy nagy szeretetbomba volt, úgyhogy sajnáltam is közben). Amint egyébként éreztem ezt nála, nekem is ugyanúgy elkezdett erősen verni a szívem. Mindkettőnk részéről egy erős fellángolás volt, nem is volt szex, stb, de nem is ez volt a lényeg, mert komolyan ismerkedtünk. Aztán ágyban összebújtunk egy időre és éreztük egymás szívverését végig. Nem maradtam nála és nem lett belőle sajnos folytatás, de mai napig eszembe jut még. :D Igaz, hogy még nem volt olyan régen, de tényleg egy nagyon felemelő érzés volt. Az meg főleg, hogy kölcsönös volt mindkettőnk részéről.

2022. márc. 28. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
ès vége lett ?
2022. márc. 29. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!