Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapi Garcons a Marriott Hotelben ugye hogy laposabb volt mint szokott lenni? Miért? Pedig a környezet nagyon jó lett volna.
Akikkel voltam a többiek is így látták.
Illetve alapból kevesebb ember volt mint máskor a Kopaszin vagy az Akváriumban. Örültem neki, hogy a Marriottban lesz, mert exkluzívabb, azt hittem még jobb lesz.
Ti hogy láttátok?
Nem tartom magam annak és a többiek sem.
Ott voltál a partin? Amúgy ha én lennék a sótlan, akkor nem azt írnám, hogy most ez gyenge volt.
Jó lenne ha látszana az oldalon, hogy melyik választ írták ugyanazok.
4: Az Altergo nagyon taszító. Egyszer voltam kb. fél órára. Utána egy másik alkalommal még valaki lerángatott, akkor miatta mentem, de nem szívesen.
A Garcons nem mondom, hogy egyre rosszabbak, csak most ez. Az elmúlt hónapokban volt nagyon jó is. Szerintem. De biztos szubjektív.
Ami viszont nem tetszik, hogy erősebb a drag queen jelenlét és a táncos pasik sem olyanok mint régen. Amilyen ruhákban nyomják, erősen látszik, hogy melegek. Korábban félmeztelen, farmeros de teljesen heterós fiúk táncoltak a színpadon, emelvényeken. Most hát nem egészen...
5: A belépő ugyanannyi volt mint máskor, az italok kicsit drágábbak, cserébe még a választék szerényebb...
6: Nagyon nem sznob és nem csak az elit jár. Melegbarát buli, csak most a Marriott Hotelben volt.
7: Nagyon erősen máshogy látom. A mobilt ki nézi? Sötétben, partifényekben nem is látszik, hogy kinek milyen van. A ruhánál sem a márkát nézi senki, hanem, hogy legyél normálisan öltözve bulihoz.
Egyébként itt most tetszett, hogy a pultosok is nagyon elegánsak voltak, nem úgy mint a Kopaszin vagy az Akváriumban.
A vendégek viszont kb. úgy voltak öltözve mint máskor.
Öltönyt egy pasin láttam, bár ő nagyon jó pasi volt. :)
Egy normális buliba az ember amúgy is jobban öltözik fel, nem?
8: Melegbarát buliba egyedül is lehet menni. Helloban nem gyakran voltam, nekem annyira nem jött be. A szűk hely miatt sem. Azt is szokták más-más helyen tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!