Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tegnapi Garcons a Marriott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnapi Garcons a Marriott Hotelben ugye hogy laposabb volt mint szokott lenni? Miért? Pedig a környezet nagyon jó lett volna.

Figyelt kérdés

Akikkel voltam a többiek is így látták.

Illetve alapból kevesebb ember volt mint máskor a Kopaszin vagy az Akváriumban. Örültem neki, hogy a Marriottban lesz, mert exkluzívabb, azt hittem még jobb lesz.

Ti hogy láttátok?

2022. márc. 20. 17:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lehet szórakozás kategóriába kellene a kérdés, de mivel melegbarát buli itt talán többen olvassák akik voltak.
2022. márc. 20. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem meg te vagy sótlan és unalmas.... és emiatt érezted annak...
2022. márc. 20. 17:53
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem tartom magam annak és a többiek sem.

Ott voltál a partin? Amúgy ha én lennék a sótlan, akkor nem azt írnám, hogy most ez gyenge volt.

2022. márc. 20. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
igazad van,,minden tematikus buli egyre gyatrább..imadtam a candy és liberty partikat,de azok is a véhe felé ellaposoftak..,,es mar nincs,,az alterego alja lett...a hello partik jok voltak,ma mar több hetero van,mint meleg,,ezt nem emgedném...sajnos nlha mennék bulizni de mar nincs hova...
2022. márc. 20. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Drágállják az emberek. És nem szeret mindenki fancyzni. Többen ezért nem mentek el.
2022. márc. 20. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
12%
Ez valami sznob buli az elitnek, vagy mi a tököm?
2022. márc. 21. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy az egész Garcons, legalább is pár éve voltam ott, arról szól, hogy mi van rajtad, milyen márkás telód van, milyen ruha van rajtad és nem az, hogy jól érezd magad... Inkább akkor elmegyek szaunázni és ott lazulok, komfortosabb nekem már így 30 évesen... vagy ha lenne párom, akkor főznék neki, aztán összekuckoznánk és megnéznénk egy filmet, vagy nagyokat kirándulnánk vagy megnéznénk egy kiállítást...
2022. márc. 21. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ajj a Hello bulik a legjobbak Toldiban. Kar, hogy a hetero barati korbol kb senkit nem tudok ravenni, hogy jojjenek le. Garconsba meg nem voltam de kivancsi lennek.:/
2022. márc. 21. 18:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha látszana az oldalon, hogy melyik választ írták ugyanazok.

4: Az Altergo nagyon taszító. Egyszer voltam kb. fél órára. Utána egy másik alkalommal még valaki lerángatott, akkor miatta mentem, de nem szívesen.

A Garcons nem mondom, hogy egyre rosszabbak, csak most ez. Az elmúlt hónapokban volt nagyon jó is. Szerintem. De biztos szubjektív.

Ami viszont nem tetszik, hogy erősebb a drag queen jelenlét és a táncos pasik sem olyanok mint régen. Amilyen ruhákban nyomják, erősen látszik, hogy melegek. Korábban félmeztelen, farmeros de teljesen heterós fiúk táncoltak a színpadon, emelvényeken. Most hát nem egészen...

5: A belépő ugyanannyi volt mint máskor, az italok kicsit drágábbak, cserébe még a választék szerényebb...

6: Nagyon nem sznob és nem csak az elit jár. Melegbarát buli, csak most a Marriott Hotelben volt.

7: Nagyon erősen máshogy látom. A mobilt ki nézi? Sötétben, partifényekben nem is látszik, hogy kinek milyen van. A ruhánál sem a márkát nézi senki, hanem, hogy legyél normálisan öltözve bulihoz.

Egyébként itt most tetszett, hogy a pultosok is nagyon elegánsak voltak, nem úgy mint a Kopaszin vagy az Akváriumban.

A vendégek viszont kb. úgy voltak öltözve mint máskor.

Öltönyt egy pasin láttam, bár ő nagyon jó pasi volt. :)

Egy normális buliba az ember amúgy is jobban öltözik fel, nem?

8: Melegbarát buliba egyedül is lehet menni. Helloban nem gyakran voltam, nekem annyira nem jött be. A szűk hely miatt sem. Azt is szokták más-más helyen tartani?

2022. márc. 21. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
volt más helyen is,de a toldi klubban szokott,,de mondom..inkább már a hetero egyetemisták járnak oda,meg több csaj van ,mint fiu,,ezt se szeretem annyira..értem én,hogy nincs buli hely,és nyitni kell az elfogado heterok felé..de kéne lyan bulikat csinélni,ahová csak melegek járhatnak..mert mivel a romkocsmákon kivül alig van buli hely,a heterokkal van tele már minden...nekem ez nem jön be
2022. márc. 22. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!