Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jellemző ránk melegekre a tisztaság és rendmánia? Igényesség önmagunkra és környezetünkre?
Valószínű,bár ezeknek egy embernek talán alapból meg kéne lennie.Nem mánia szinten persze.
Ha magamról beszélhetek, nekem a tiszta ruha,testi ápoltság és a kulturált,nem kihívó viselkedés, ami alap.
Nagyon nem díjazom a trágár beszédet,a hisztizést,és azt,ha valaki a koránál jóval fiatalabbnak, vagy idősebbnek akar kinézni.
Szeretem, ha akivel beszélgetek,ott figyelunk egymásra, ha vita van, azt pedig normál hangnemben intézzuk.
A stílus maga az ember. Régi ez a mondás,de nagyon igaz és mindenkinél beigazolódik.
Viszont a mánia, az gond,mert ott valami hiányzik a léleknek,amit az egyén kényszeres cselekvéssel pótol. Pl, aki állandóan mosdik,vagy félti a ruháját, tárgyait, múzeumot csinál a lakásából, azok általában szeretethiányos, sokszor ures lelkű emberek, vagy éppen azt hiszik magukról,hogy ha mindenuk totál tiszta, akkor a lelkuk is az lesz és ez megnyugtatja őket.
Ismertem olyan embert, aki pedáns volt, tiszta,rendezett életű,de keserű, gonoszkodó volt és senkije nem volt, nem szerették,elkerulték. És ő takarításba és öltözködésbe " menekult ".
Alapvető emberi igény lenne,
Jártam olyan melegnél akinél ez nem volt meg, nem is 1 nél.
Alapvetően a nagy család és a haverok közt ez csak ott nincs meg ahol kis gyerekek vannak, és anyuka feladta🤣😂😜.
Nem.
És ez tapasztalat....
Ismerkedtem olyannal, akit azért hagytam ott, mert megcsapott tavasszal az izzadságszaga az utcán. De olyan is volt, aki miután letolta a nadrágját ott volt az "IFA fék" az alsónadrágján.
De akadt olyan is, akihez felmentem, és konkrétan egy szeméttelep volt a lakása.
Azért bízom benne, hogy nem csak ilyen rossz tapasztalataid vannak. Sőt, még inkább abban bízom, hogy a jó tapasztalataid vannak túlnyomó többségben. Ebben reménykedem.
Amúgy nekem is volt egy meleg ismerősöm, aki nehéz fizikai munkát végzett reggeltől estig és szerinte elég hetente egyszer fürdeni. Cserébe rengeteg parfümöt használt, 20 méteres illatfelhőt húzott maga után az utcán. Gondolom volt mit elfedni a parfümmel. Júj, fujj... :()p De azért nem az ilyen ismerőseim vannak többségben, sőt rajta kívül mást nem is ismerek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!