Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jellemző ránk melegekre a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jellemző ránk melegekre a tisztaság és rendmánia? Igényesség önmagunkra és környezetünkre?

Figyelt kérdés
Jómagam és meleg ismerőseim ilyenek,ezért gondolom,h jellemző ránk...
2022. febr. 15. 04:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű,bár ezeknek egy embernek talán alapból meg kéne lennie.Nem mánia szinten persze.

Ha magamról beszélhetek, nekem a tiszta ruha,testi ápoltság és a kulturált,nem kihívó viselkedés, ami alap.

Nagyon nem díjazom a trágár beszédet,a hisztizést,és azt,ha valaki a koránál jóval fiatalabbnak, vagy idősebbnek akar kinézni.

Szeretem, ha akivel beszélgetek,ott figyelunk egymásra, ha vita van, azt pedig normál hangnemben intézzuk.

A stílus maga az ember. Régi ez a mondás,de nagyon igaz és mindenkinél beigazolódik.

Viszont a mánia, az gond,mert ott valami hiányzik a léleknek,amit az egyén kényszeres cselekvéssel pótol. Pl, aki állandóan mosdik,vagy félti a ruháját, tárgyait, múzeumot csinál a lakásából, azok általában szeretethiányos, sokszor ures lelkű emberek, vagy éppen azt hiszik magukról,hogy ha mindenuk totál tiszta, akkor a lelkuk is az lesz és ez megnyugtatja őket.

Ismertem olyan embert, aki pedáns volt, tiszta,rendezett életű,de keserű, gonoszkodó volt és senkije nem volt, nem szerették,elkerulték. És ő takarításba és öltözködésbe " menekult ".

2022. febr. 15. 05:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. febr. 15. 05:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Alapvető emberi igény lenne,

Jártam olyan melegnél akinél ez nem volt meg, nem is 1 nél.

Alapvetően a nagy család és a haverok közt ez csak ott nincs meg ahol kis gyerekek vannak, és anyuka feladta🤣😂😜.

2022. febr. 15. 07:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok extrém tisztaság- és rendmániás, inkább olyan tök átlagos szint, mint a legtöbb ember. Öltözködésben is, meg a lakást illetően is. Nem esek kétségbe, ha nincs minden nap felporszívózva, por törölve vagy kisúrolva a kád. Majd megcsinálom hétvégén, ha jobban ráérek és kedvem is lesz hozzá. De annyira sosem szoktam elfajulni, hogy "koszos érzése" legyen az embernek, ha belép valaki hozzánk. De nem is szoktam mindent olyan tükörfényesre glancolni, hogy még a légy is megcsúszna rajta landolás közben. Egy dolog van, amire nagyon háklis vagyok, azok a lakásban található tükrök. Előszoba, fürdőszoba stb. Azokat minden nap takarítom, nem tudom elviselni, ha zuhanyzás, fogmosás vagy borotválkozás után akár egyetlenegy apró pici pötty is van a tükrön. A tükör az legyen mindig kristálytiszta. Akinek tiszta a tükre, annak tiszta a lelke, tiszta a lelkiismerete. De amúgy egyáltalán nem vagyok extrém takarításmániás. Az öltözködésben ugyanígy. Nem követem napi szinten az éppen aktuális trendet, mert nem igazán van stílusérzékem hozzá. Nem vagyok trendi, mint aki épp most lépett ki egy ruhaszalonból, csak olyan átlagos, mint bárki más az utcán. A személyes higiénia és a tisztaság az nyilván alap. De az alap dolgokon kívül (tusfürdők, dezodor, 1-2 parfüm, fogkefe, fogkrém, szájvíz, fogselyem, borotvahab vagy gél, after shave, nedves törlőkendő) nem használok semmi "extrát". Nem használok szemránckrémet, bőrradírt, testápolót is csak nagyon ritkán, nincs 20-30 féle parfümkészletem, bőven elvagyok 2-3 illattal, nincs hatalmas kozmetikai eszközparkom, nem használok arcpakolásokat, arcmaszkokat, cipőből és ruhából is szerintem "a kevesebb több", nem halmozok fel 40-50 pár cipőt, legyen 5-6, de az normális. Ruhából ugyanígy. Nem kell 70 pár zokni, 50 fehérnemű, legyen 15 db, de az szép, igényes, normális. Nincs igényem, meg szükségem sem több négyzetméteres hatalmas gardrób helyiségekre, ahol plafonig ér a cipő meg a ruha. Elég nekem egy szekrény is, de abban legyen pár szép darab nadrág, póló, pulóver, 1-2 kabát. A párom "felhalmozós" típus, szereti ha sok cucca van és van miből válogatni. 40 pár cipő, 400(!) póló és ing, egy csomó kozmetikai cucc, mindenféle krémek, 30 féle parfüm stb, 15 karóra, 25 napszemüveg stb. Én nem. Én pár darabbal beérem mindenből, de azok legyenek szépek, igényesek, jó minőségűek. Nem szeretek felhalmozni dolgokat. Szóval nem vagyok sem extrém igényes, sem rendetlen vagy igénytelen, sem a környezetemre, sem önmagamra. Amikor anyám vagy a tesóm átjön hozzánk látogatóba, akkor azt szokták mondani, hogy tisztaság érzetük van, amikor belépnek a lakásba, jobban, mint a saját otthonukban. (Ők sem rendetlenek vagy koszosak amúgy.) De én azért tudom, hogy ha egy picit jobban szétnéznének a lakásban, azért találnának még itt-ott egy kis takarítani valót, szóval nem patyolat a lakásunk. :) Olyan átlagosnak gondolnám magam. Hosszú lett, sorry.
2022. febr. 15. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

És ez tapasztalat....

Ismerkedtem olyannal, akit azért hagytam ott, mert megcsapott tavasszal az izzadságszaga az utcán. De olyan is volt, aki miután letolta a nadrágját ott volt az "IFA fék" az alsónadrágján.

De akadt olyan is, akihez felmentem, és konkrétan egy szeméttelep volt a lakása.

2022. febr. 15. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért bízom benne, hogy nem csak ilyen rossz tapasztalataid vannak. Sőt, még inkább abban bízom, hogy a jó tapasztalataid vannak túlnyomó többségben. Ebben reménykedem.

Amúgy nekem is volt egy meleg ismerősöm, aki nehéz fizikai munkát végzett reggeltől estig és szerinte elég hetente egyszer fürdeni. Cserébe rengeteg parfümöt használt, 20 méteres illatfelhőt húzott maga után az utcán. Gondolom volt mit elfedni a parfümmel. Júj, fujj... :()p De azért nem az ilyen ismerőseim vannak többségben, sőt rajta kívül mást nem is ismerek ilyet.

2022. febr. 15. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem attól függ, hogy meleg vagy-e, vagy sem. Alapvető kultúra, meg egyéni igények. Akinek a sz*rt is kinyalták a p*csájából gyerekként, azok általában lusták és trehányak. Vannak azért kivételek, de jellemző. Illetve sokszor azt vettem észre, hogy a lányok sokszor jóval trehányabbak mint a férfiak. Szóval hülyeség az egész. Egyébként minél huzamosabb ideig élsz egyedül, annál inkább leszel igényesebb valószínűleg. Főleg, ha van táraság, magadhoz hívsz embereket, stb.
2022. febr. 15. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!