Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szerintetek normális ha meglátok egy random embert, teljesen mindegy milyen környezetben vagy élethelyzetben, az első gondolatom vele kapcsolatban h szexelnék e vele vagy sem ? 35F
Uni vagyok és ha egy nekem tetsző hapsit látok ,elképzelem a látottak alapján,hogy előtte v mögötte lennék...
Elég gyakori,hogy ilyenkor kőkemény lesz a farkam
Normális, kib@szott kanos vagy.
Heteró haverom szint így van a csajokkal, feleségével heti 1max 2 menet van majd meg őrül.
"Normális, kib@szott kanos vagy."
Annyit még hozzátennék ehhez, hogy nekem nincs összefüggésben, vagyis nem feltétlenül van összefüggésben a kanossággal vagy annak a mértékével. Tehát nem csak akkor játszik az agyam, a képzeletem, hogy lefeküdnék-e valakivel vagy sem, ha nagyon ki vagyok éhezve, hanem mindig. Akkor is, ha éppen nem vagyok kanos és nulla a libidóm. Kapásból minden srácnál ez az első gondolatom, akkor is, ha épp előtte szexeltem fél órával korábban.
Inkább az esztétikával van összefüggésben szerintem, vagyis hogy az illető mennyire tetszik. Ha első blikkre nagyon tetszik, akkor az agyam és a képzeletem azonnal azt mondja: "Jó srác, szívesen dugnék vele". Ha meg nem tetszik, akkor a másodperc törtrésze alatt jön az üzenet: "Nem tetszik, nem dugnék vele, inkább keresek valaki mást a szememmel, egy szebbet, egy jobbat, egy vonzóbbat, akit simán bevállalnék." Persze nem vállalnám be, csak a fantáziám. De olyan is van, hogy nem csak a szuper helyes csávókra fantáziálok, hanem mondjuk kevésbé szebbekre, kevésbé helyesebbekre is, hogy "Na, vajon velük milyen lehet?". Pl. azt mondja az agyam: "Nem 10/10-es, csak kb. 3-as vagy 4-es, de van benne valami kis huncutság, vele is simán bevállalnám." :) Szóval így első blikkre mindenkivel kapcsolatban az az első gondolatom, hogy tetszik-e vagy sem, vagyis lefeküdnék-e vele vagy sem. Pedig nem is ismerem az illetőt, nem is beszéltem még velük egy szót sem, mégis ez az első gondolatom velük kapcsolatban, hogy szexelnék-e vele vagy sem. És az is lehet, hogy ha beszélnék velük két szót, kapásból nem-et mondanék olyan személyekre, akire a szemem vagy a fantáziám meg kapásból igen-t mondott az első blikkre. Hát, érdekes dolgok ezek. :) De az tény, hogy bárki szembejön velem az utcán, postán, boltban, villamoson, buszon, irodában vagy akárhol, rögtön az az első gondolatom, hogy dugnék-e velük vagy sem. És ez nincs szoros összefüggésben azzal, hogy mennyire vagyok éppen kanos.
(#2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!