Normális, hogy megrettentem az új élethelyzettől? Hogyan tehetném könnyebbé?
Teljesen normális, hiszen teljesen idegen környezetbe fogsz kerülni, ráadásul egyedül. Szóval ezen ne aggódj, teljesen természetes reakció. 25 voltam, amikor 2 táskányi holmival elcuccoltam külföldre munka miatt, hiába éltem akkor már önállóan (albérletben több emberrel) már 6 éve, ugyanezek voltak a reakcióim, sőt, pár évvel később, amikor ismét országot váltottam, szintén megvolt ugyanez a stressz.
Viszont a hozzáállásodon mindig tudsz változtatni. Próbáld meg úgy felfogni, hogy ez egy remek önállódosási lehetőség, kipróbálhatod magad egy új élethelyzetben, felépíthetsz valamit egyedül, önerőből. Ha ez nem tölt el büszkeséggel, akkor nem tudom, mi fog :) Minden kezdet nehéz, a magány is állandó társad lesz az elején, de ha nyitott maradsz és nem adod fel, nem fordulsz magadba, akkor nem lesz semmi gond. Sok az ismerkedési lehetőség, program, hobbicsoport, a munkahelyeden is lesznek emberek, biztosan megtalálod a helyed, anyukáddal pedig tudod tartani a kapcsolatot telefonon, skypeon, illetve nem a világ végére költözöl, haza tudsz látogatni. Szóval fel a fejjel és sok sikert! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!