Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Politikai okokból szakított velem a barátnőm. Szerintetek ez normális élethelyzet?
Alig egy hónapja vagyunk együtt és első alkalommal került szóba a hazai belpolitika és pártszimpátia. Ő a Fodor Gábor által alapított Magyar Liberális Párt elkötelezett híve. Véleményem szerint nincs is ezzel semmi gond, lelkiismereti szabadság van, mindenki azzal a párttal szimpatizál, akivel csak akar.
Én egy konzervatív, polgári értékrenddel azonosuló srác vagyok. Nem tagadom, hogy az előző országgyűlési választásokon a Fideszre voksoltam.
Mikor ezt megtudta, nagyon kifakadt és azt mondta, hogy ő egy fideszessel nem akar semmilyen nemű kapcsolatot, majd azonnal szakított velem.
Szerintetek mit kellene tennem? Úgy éreztem komolyra fordulhat a kapcsolatunk, eddig minden nagyon jól alakult.
Bármilyen segítő, építő jellegű tanácsot szívesen fogadok. Megjegyzem, engem nem zavarna, ha mondjuk a Demokratikus Koalícióval vagy a Jobbikkal szimpatizálna, ugyanis ez egyéni döntés kérdése és nem ez alapján mérem az embert.
Férfi, 21 éves
Nálam a csaj már előnnyel indulna. :)
Félretéve a tréfát, kicsit talán túlzás politikai ellentét miatt szétmenni, ha minden más klappolt. Azért abba is gondolj bele, ha együtt maradtok, folyton marnátok egymást, szerintem ezt látta előre a leányzó.
És hogy kicsit jobban értsd, a "mindenki azzal a párttal szimpatizál, akivel csak akar" a demokrácia maga, lelkiismeret kérdése valóban, de olyan, hogy "lelkiismereti szabadság" ez nem passzol ide.
A kérdésedre nem tudok normális választ adni, ide vezetett a populáris politika, szétszedi az országot.
"Ő a Fodor Gábor által alapított Magyar Liberális Párt elkötelezett híve. "
Ez a párt még létezik? O_o
Amúgy minden párt egy kutya, kivéve a kétfarkú kutyapárt ,de az is csak abba különbözik a többitől, hogy nem egy farka van, hanem 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!