Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülői környezet miatt el lehet fojtani annyira a homoszexualitást, hogy szomatikus tüneteket okoz?
Figyelt kérdés
Szorongás, depresszió, hangulati problémák stb.2019. nov. 16. 20:00
1/7 anonim válasza:
Ha logikusan belegondolunk, szerintem igen...simán okozhat lelki eredetű gondokat
2/7 anonim válasza:
Igen nálam ezek heteró kapcsolatnál erősödtek is.
3/7 anonim válasza:
Igen, sajnos ha nincs akinek elmondd, és ez téged zavar, akkor egy idő után testi tünteteket is mutatni fog a probléma.
4/7 anonim válasza:
Igen!
Én annó a vallásos múltam miatt folytottam el. Szorongtam, depressziós lettem, szuicid hajlamaim voltak, változott a hangulatom percről percre, mindezt azért mert elnyomtam magamban. Bár ne tettem volna. Sokkal könnyebben ment volna az elfogadás.
6/7 A kérdező kommentje:
Miután vállaltad magad és mások előtt is, megszűntek ezek a problémák?
2019. nov. 16. 21:41
7/7 anonim válasza:
Igen. Néhány barátom előtt felvállalom magam is azóta sokkal de sokkal boldogabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!