Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan leszbikusok akik az igazságot úgy fedik el a családjuk/környezetük elől, hogy bemutatnak egy kamu barátot?
Igen tudom, hogy most sokan jönnek majd azzal a hazug szöveggel, hogy erre nincs szükség, hogy előbb utóbb majd elfogadják.
De igenis az a helyzet amikor az ember tudja, hogy a családja, a környezete nem fogja ezt elfogadni.
Tehát a kérdés inkább az, azok a leszbikusok akinek el kell fedniük az igazságot, hogyan teszik azt ma, és mi a terve később?
Tudom, nem éppen az ilyesfajta válaszokra vagy kíváncsi, de elmondom nagyvonalakban az én esetemet.
Sokáig "pasiztam", de nem tett boldoggá, sőt, inkább rombolta a lelkem, de úgy gondoltam, hogy legalább mások azt hiszik minden oké, azt csinálom, mint bármelyik fiatal lány.
Aztán már úgy próbáltam elfedni a dolgokat, hogy nem kell fiú, mert a tanulmányaimra, munkára, egyebekre koncentrálok.
Végül tudod mi volt a legjobb megoldás?
Kiszakadni a közegből, ami előtt megfelelési kényszerem volt. Azok meg elfogadtak, akiktől nem lett volna szívem megválni (szerencsére nekik se tőlem).
Aki ilyenhez folyamodik, az csak a saját életét bonyolítja meg mégjobban -ami lássuk be melegként alapjáraton sem egyszerű.
És miért lenne az hazug szöveg, hogy erre nincs szükség? Ne folytass szruccpolitikát. Attól mert felveszel egy jelmezt, még nem változol át! Egy idő után le kell venned, mert vakarózni kezdesz benne
Félreértettétek kérdésemet. Én nem azt mondtam, hogy ez az egyetlen megoldás!
Sőt igazából az lett volna a kérdés, hogy ki mit kamuzik a családjának a környezetének, ha azt látja nincs más megoldás.
Igen! Hazudozni bonyolult, és van, hogy bele zavadodik az ember. De van az úgy, hogy nincs más megoldás! Épp ezért érdekel, ki mit szokott hazudni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!