Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíltan felvállalod a melegséged, vagy titkolod a környezeted előtt?
Nem vállalom fel(család előtt igen), de nem is titkolom. Mivel nem igen látszik rajtam, ezért nem is téma. Viszont, ha szóba kerülne esetleg, akkor megmondanám.
27/F
Én mindent a 4 fal között csinálok, külvilágnak nem adom ki a magánéletem.
23
A tágabb család tudja, van egy két barátom is akinek elmondtam.
Szeretnék egyszer eljutni oda, hogy pont letojnám kivel keveredek olyan szituációba, hogy az arra való reagálásom elárulja-e vagy sem.
Ez azért lenne fontos állomás, hogy értse a #3 ashoz hasonló hozzászóló, főleg a #2es félék - bár inkább trollnak tűnik -, mert értem én, nem vagy rá kíváncsi, csak mikor ott vagy és megkérdezik: miért jöttél be dolgozni hétvégén, miért nem csajozol egyet? - (ez 5 napja volt konkrétan), akkor én nem nem beszélek arról, amiről állítólag nem kíváncsiak egyesek, hanem "aktívan játszom kell a heterót" ilyen szitukban. És ez baj.
Ha nem tudják, nem tudok kiállni magamért, nem tudok felszólalni magamért. Amivel úgy teszünk mintha nem létezne azzal nincs probléma. Nem tudok példát mutatni, nem tudom megtörni a bigott/sztereotip/kormány szította beteg képet és gondolkodást.
Mi gátol a "nyíltabb"-ságomban: a családom és hogy közös életterünk van. Nem én választottam, hogy meleg vagyok és úgy kezel a társadalom ahogy. De azzal, hogy a családomat a nyíltságommal egy általuk nem kívánatos helyzetbe hoznám, sajnos az ok-okozati lánc akaratlan résztvevője vagyok. Persze, egyszer eljön a pont, amikor majd pont le sz..om. De még mondjuk "friss" az infó, ha pár éves is. Tudok várni még egy kicsit. És amúgy sincs a láthatáron semmiismerkedés. Bár akár pont ezek miatt is, úgy hogy ördögi kör, amiből a józan ész azt diktálja , finoman, de ki kell törni.
26F
Adjunk nevet a szarnak cikksorozat újabb része:
GyakoriJudit felhasználó a homoszexuális kategória megszállottjaként szeret itteni kérdéseket olvasgatni és ilyen üziket küldözgetni a nyomorék életét felvidítva:
"kis b.zi..."
További kellemes olvasást:)
Nagyon nehezen vállaltam fel a családom és a környezetem előtt. Ez először a 20-as éveim végén, 30-as éveim elején vállaltam először fel, aminek már nagyjából 45-50 éve.
F71/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!