Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Amikor valaki közel enged...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor valaki közel enged magához majd úgy tesz mintha csak én akarnám őt. Az nem felvállalós?

Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 20:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben sétálok én is...
2018. jún. 18. 20:11
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Ezek az állandó vesszőhiányok és rossz tagolások... Hogy értve nem felvállalós? Nem akarja felvállalni, hogy érdeklik a nők vagy Te? Mert előfordulhat, de ennyiből nem lehet megmondani.
2018. jún. 18. 20:11
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Értelmezhetetlen ez így leírva.
2018. jún. 18. 20:15
 4/19 anonim ***** válasza:
#3: Hát ez az!
2018. jún. 18. 20:22
 5/19 A kérdező kommentje:
Kérlek benneteket csak olyan véleményezze aki ért így ahogy van.Ez nem az "álljunk meg 1 szóra "műsor.
2018. jún. 18. 20:42
 6/19 anonim ***** válasza:
Jó, csak nem nagyon tudunk így érdemben válaszolni, ha maga a kérdés nem érthető teljesen. Nem lepontozni kellene, hanem átfogalmazni, vagy valami hasonló.
2018. jún. 18. 20:46
 7/19 A kérdező kommentje:
Engedi hogy közeledjek ,mégis úgytesz mintha csak én akarnam.
2018. jún. 18. 20:49
 8/19 anonim ***** válasza:

Köszi. Így már világos.

Ismerek ilyen lànyt, nem mer lépni, ha olyanja van akkor enged, ha túl közel érez, akkor azonnal satut nyom. Félnek a saját érzelmeiktől.

Viszont nem esélytelenek, csak több türelem és idő kell.

2018. jún. 18. 20:55
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert úgy erzem játszott csak és 2 év telt el.Komolyan erről.beszélni nem akart velem.Ezert hagytam ott a munkahelyemet.
2018. jún. 18. 20:57
 10/19 anonim ***** válasza:

Tuti meleg volt a lány?

Sajnos ez benne van a pakliban sokszor, hogy a saját egójukat és önbizalmukat simogattatják veled ezáltal, hogy engednek reménykedni.

Hagyd az ilyet, időpocsékolás. Tanulj belőle és legközelebb állj le viszonylag az elején. Akkor nem kell felesleges munkahelyváltoztatás.

2018. jún. 18. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!