Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átjívott magához egy pasi. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Menjek el autóval? Az úgy nem olyan mindha én járnák utánna? Vagy jöjjön el értem. Nem vagyunk egy pár hogy járjak utánna. Barátkozunk. Aztán meglátjuk2018. jan. 20. 13:35
1/8 anonim válasza:
Ha valaki akar valamit a másiktól tegyen érte. Mind a letten egymásért.Miért nehetnél el?
2/8 anonim válasza:
Majd biztos elintézi mert ha férfi akkor ő fog utánnad/érted menni.
4/8 anonim válasza:
Szerintük szopni fogsz és, ha ügyes vagy, meg is leszel csinálva, ha gyalog mész, ha kocsival.
6/8 anonim válasza:
mondjuk azt jó lenne tudni, milyen távolságra van, illetve milyen célllal hívott át, azaz mit mondva, hogy miért menj?!
7/8 A kérdező kommentje:
Beszélgetös, filmezös este. Rég ismerjük egymást. És tuti mást is akar.
2018. jan. 20. 16:43
8/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Nem sok film és beszélgetés lesz ott. Nem értem, hogy felnőttként miért nem lehet ezt konkrétan. Akkor már elmehetne érted, ha randinak szánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!