Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon nagy gáz ha van felesége v barátnő és mégis magához nyúl a pasi?
Az attól függ.
Ha épp nem tudják megoldani, akkor oké.
De ha annyira $zar az egész kapcsolat, hogy inkább a kezét választja a partner helyett, akkor az gáz.
Mikor fáradt az ember, nem mindig jo a szex. Pl. feleségem van hogy bealszik, olyankor tiszteletben tartom, az alvó sarkanyt soha nem ébresztjük fel. Olyankor lerendezem magamnak, errol o is tud. Nem tartja gaznak. Fordítva is igaz. Ha elnyúlik egy projekt es fáradt vagyok, olyankor elalszok es o is lerendezi magát, vagy esetleg egy kis nyalifalit kap. 10 eve működik a házasságunk, kiválóan.
35f
Nem.
Akkor gáz, ha (mint mondták előttem) azért hagyatkozik az illető a kezére, mert olyan szar a kapcsolat, hogy más választása nincs.
Egyébként semmi különös nincs benne, nem elítélendő, ha valaki egyedül is szeretne lenni, és kivételesen kizárólag a saját örömére fókuszálni. Fantáziálni sem bűn. Ráadásul csak te tudod pontosan, hogy neked mi esik jól abban a pillanatban, a lány maximum akkor, ha gondolatolvasó.
Olyan is létezik, hogy a te szexuális igényed / vágyad nagyobb, mint a lányé, és nem fogod minden alkalommal az ágyra lökni meg letérdeltetni csak azért, mert te most kanos vagy.
Az én barátnőmnek semmi baja a dologgal, állítása szerint őt még valahol izgatja / érdekli is a dolog.
:-D Komolyan nem hiszem el ezeket a kérdéseket.
Minden normális, egészséges ember magához nyúl, kapcsolati státusztól függetlenül. Az önkielégítés egy másfajta örömszerzés, mint a szex, az egyik nem váltja ki a másikat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!