Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exbarátnőmet a volt párja megcsalta, a lánynak kellett rájönnie, de most mégis összejöttek fél év után. Miért ment vissza hozzá?
Mert komolyabb pszichológiai problémái vannak, amivel ha nem néz szembe örökké ezt a kört fogja lejátszani amivel ráadásul önigazol is "A férfiak mind szemét disznók!" vagy áldozatszerepét igazolja "Szegény én, mindent megtettem de velem mindig kitolnak!"
Ne sajnáld a dolgot, ő ebben fog élni amíg nem hajlandó szembenézni a problémával. És hiába károg, amíg ebben él és nem tesz semmit addig pont így érzi jól magát.
Több oka is lehet. A szerelem vak, megbocsájtott neki stb.
Nem egyszerű a szerelem.
Igen teljesen jól látod, csak én meg beleringattam magam ebbe az egészbe mert olyan jól indult :-)
esetlegesen lehet ennek folytatása a részünkről, vagy csak tényleg a felejtésre kellettem, mert olyanok voltak mint (szülőknek bemutatás, közös wellness, most tervezgette a karácsonyi bevásárlást, hogy majd együtt elmegyünk és megveszünk mindent tudja hogy fontos nekem, napi szinten 40-50 percen keresztül telefonáltunk csomószor ő hívott) vagy inkább tényleg hagyjam a fenébe és ez mind azért volt hogy elfelejtse?
mert az "állapota" egy hét alatt megváltozott Nov. 20.-án semmi baj 25.-én meg ne találkozzunk mert most van az hogy befordul....
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat :-)
megpróbálom elfelejteni bár úgy tűnt ő volt az a VALAKI :-) nem beképzelt, csinos, illedelmes, hasonló felfogással és életszemlélettel mint én :-)
de hát az élet megy tovább ha változás állna be azt mindenképp megírom ide további szép estét :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!